YOGA NEXT LEVEL

Yoga verdiepingstraject | Yoga next level
In deze yoga next level dompel jij jezelf onder in de diepere lagen van yoga: je leert meer over de filosofie, de anatomische basisinformatie (zowel fysiek als energetisch) en ademhaling. Deze kennis gaan we in het traject direct toepassen op de houdingen. Op deze manier biedt dit traject jou extra begeleiding, ondersteuning en inspiratie op jouw yoga-reis.

Elke sessie nemen we de anatomische basisinformatie door, zowel fysiek als energiek, denk aan chakra's, bandha's,…. De houdingen, hun functie en onze eigen persoonlijke "alignment" tillen we naar een hoger niveau. Ten slotte gaan we dieper in op de yogafilosofie, gekoppeld aan de tijd waarin wij nu leven. Yoga is bovendien meer dan alleen de houdingen. 

Over de instructeur: Barbara Mullin is in 1993 gestart met yoga in Australië, haar thuisland, en geeft sinds 2006 les. Ze is een voormalig professioneel danseres met een carrière van 15 jaar. Barbara is gecertificeerd in Vinyasa, Yin en Zwangerschaps yoga en in “Experiential Anatomy”. Ze studeert momenteel yogatherapie (800 uur IAYT) en begeleid, met haar collega's, de lerarenopleiding bij Radiant Light Yoga in Antwerpen.

Heb je al een tijdje ervaring met yoga? En begint het te kriebelen naar meer? Dan is het 8-weekse verdiepingstraject echt iets voor jou!

Op dit moment staat er geen Yoga Next Level traject op de planning.