ARDENNEN REIS 2019

Bestemming: Houffalize, België (Belgische Ardennen)
Periode: Van 10 t/m 12 mei 2019 (optie 24 t/m 26 mei 2019)
Plaats van vertrek en aankomst: Bodyline Terneuzen, Vliegende Vaart 1, 4537 DH Terneuzen
Vertrek: vrijdag 10 mei 2019 om 8:30u Aankomst terugreis: zondag 12 mei 2019 om 18:00u. 

Vervoer per touringcar, +/- 3-4 uur rijden, driedaagse reis op basis van vol pension. Ontbijt en avondmaaltijd is voorzien op locatie. Bij het ontbijt kan een lunchpakket worden samengesteld. Er wordt geslapen op de camping van C&P Buitensport in blokhutten en safaritenten. We gebruiken de campingfaciliteiten voor het ontbijt, avondeten en het avondvertier. C&P Buitensport begeleidt en organiseert de sportieve activiteiten, de Bodyline coaches ondersteunen de deelnemers.  
 

AVONTURENPROGRAMMA
Het avonturenprogramma zit boordevol variatie. De Ardennen is een perfect decor voor dit programma. Mountainbiken, hoogteparcours, kanoën, boogschieten, shoot-out en nog veel meer activiteiten zullen in deze drie dagen de revue passeren. De organisatie ligt geheel in handen van C&P en alle activiteiten worden onder begeleiding uitgevoerd. Plezier, avontuur en sportiviteit staan voorop. 

Kosten | € 326,- (inclusief vervoer per touringcar, verblijf, maaltijden en alle activiteiten inclusief begeleiding). 

WANDELPROGRAMMA
De wandelaars vermaken zich drie dagen in de bosrijke omgeving van de Ardennen. De routes worden uitgestippeld door de coaches van C&P die ruim twintig jaar ervaring hebben in deze omgeving. De wandelingen zullen qua intensiteit, hoogtemeters en afstand variëren. Zo ligt voor iedere wandelaar een uitdaging in het verschiet.

Kosten | € 246,- (inclusief vervoer per touringcar, verblijf, maaltijden en wandelbegeleiding).

FIETSPROGRAMMA 
De fietsers gaan drie dagen op een racefiets in de omgeving van de Ardennen de weg op. Er zal respectievelijk 70, 110 en 70 km worden gefietst met verschillende hoogtemeters. Men dient in bezit te zijn van een racefiets en de routes zullen vooraf worden vastgelegd.

Kosten | € 266,- (inclusief vervoer per touringcar, verblijf, maaltijden en fietsbegeleiding).

Aanmelden
Ik wil me direct aanmelden voor de Bodyline Ardennen reis 2019