OOSTENRIJK REIS 2019

Bestemming: Pension Hoogerland, Kärnten, Oostenrijk
Periode: Van maandag 16 september t/m zaterdag 21 september 2019

De sportdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. De reis zal per trein plaatsvinden. Ga er vanuit dat de bijkomende kosten voor de reis tussen de € 150,- / € 200,- liggen, afhankelijk van de prijzen van de tickets in 2019. Het verblijf is op basis van volpension met ontbijt, lunchpakket en avondeten. Het verblijf bestaat uit vijf nachten in Pension Hoogerland. Op maandag en zaterdag is een reisdag gepland. Johnny en zijn vrouw zijn naast gastheer & gastvrouw ook deels begeleiders van de sportieve activiteiten. De Bodyline coaches nemen het andere deel van de begeleiding op zich. In totaal kunnen er 30 deelnemers aan deze reis deelnemen. 
 

FIETSPROGRAMMA 
Onder begeleiding van Johnny Hoogerland en de Bodyline coaches fietsen we door het prachtige Oostenrijk. Het heuvelachtige landschap wordt afgewisseld met een aantal bergen waar flink geklommen kan worden. In vier dagen worden vastgestelde routes gereden. Eén van de dagen rijden we een drielandentocht vanuit Oostenrijk naar Italië en Slovenië. Meer informatie volgt. 

Kosten | € 483,- (inclusief reis, vol pension, vervoer van fiets, begeleiding; exclusief heen-en terugreis)

WANDELPROGRAMMA 
De wandelaars worden door de Bodyline coaches en een omgevingsbekende door de Oostenrijkse omgeving geleid. De hoogteverschillen zorgen voor de nodige uitdaging en inspanning. Er wordt bergop gewandeld, maar ook in de bossen, langs meren en rivieren! De ultieme uitdaging is het beklimmen van de Mittagskogel. Meer informatie volgt.

Kosten | € 443,- (inclusief reis, vol pension, wandelbegeleiding; exclusief heen-en terugreis)

Aanmelden
Ik wil me direct aanmelden voor de Bodyline Oostenrijk reis 2019.