Fysieke klachten

Heb je last van fysieke klachten? Dan zijn er verschillende mogelijkheden.
 
Reguliere lessen
We bieden laagdrempelige groepslessen voor wanneer je last heb van chronische ziekte zoals reuma of fybromyalgie of last hebt van blessures. Kijk eens bij de lessen HydrotherapieTherapeutische Tai ChiAqua Tai Chi en BodyTone.
 
Diabeten, reuma en oncologie
Daarnaast bieden we een aantal trajecten aan voor speciale doelgroepen waarbij je in klein groepsverband kunt sporten. Dit zijn de Diabeten groep, Reuma groep en Oncologie groep. In deze groepen sport je onder begeleiding van een van onze coaches en staat de individuele belastbaarheid centraal, terwijl je samen met anderen die je situatie en klachten begrijpen kan bewegen.
 
Fysiotherapie
Als laatste werken we in Terneuzen samen met FysioMove en Rob Beezemer (fysiotherapeut Epicurus) en in Hulst met fysiotherapeute Wolmoed Tol en Kinderfysiotherapeute Martine de Nijs. In Oostburg zijn we gevestigd in het Gezondheidscentrum Antonius (GCA), waarbij we deel uitmaken van de ketenzorg. In de ochtend en avond bieden wij onze eigen reguliere groepslessen en in de middag vinden er medische trajecten plaats onder begeleiding van een een fysiotherapeut. Bij klachten die ondersteuning van een fysiotherapeut nodig hebben, heb je dus de mogelijkheid om via onze collega’s bij ons te kunnen bewegen en zo te revalideren of je klachten te verminderen.