Fysieke klachten

Heb je last van fysieke klachten? Dan zijn er nog steeds verschillende beweeg mogelijkheden.

 

Reguliere lessen en Welzijnstraining

We bieden laagdrempelige groepslessen voor wanneer je last hebt van een chronische ziekte zoals reuma, fybromyalgie of last hebt van blessures. Kijk eens bij de lessen Hydrotherapie, Aqua Tai Chi en BodyVive.
 

Daarnaast bieden we een aantal trajecten aan voor speciale doelgroepen waarbij je in klein groepsverband kunt sporten. In deze groep kun je vrij instromen wanneer je veel medische klachten hebt. Ook kunnen de mensen uit de voormalige Reuma en Diabetengroep vrij instromen. Reserveer wel even je sportmoment in de Sportivity App onder Welzijnstraining.

 

Fysiotherapie

Als laatste werken we in Terneuzen samen met Fysio Haak & Lippens en Rob Beezemer (fysiotherapeut Epicurus). In Hulst werken we met fysiotherapeute Wolmoed Tol en Kinderfysiotherapeute Martine de Nijs. In Oostburg zijn we gevestigd in het Gezondheidscentrum Antonius (GCA), waarbij we deel uitmaken van de ketenzorg. In de ochtend en avond bieden wij onze eigen reguliere groepslessen en in de middag vinden er medische trajecten plaats onder begeleiding van een fysiotherapeut. Bij klachten die ondersteuning van een fysiotherapeut nodig hebben, heb je dus de mogelijkheid om via onze collega’s bij ons te kunnen bewegen en zo te revalideren of je klachten te verminderen.

Cookie instellingen