HEALTHY & FIT

De unieke factor van Healthy & Fit

Als sportclub zien wij onze rol niet enkel als ruimte waar mensen kunnen bewegen, maar ook als tool en stok-achter-de-deur voor mensen die gezonde leefstijlgewoontes willen implementeren in hun dagelijks leven. Healthy & Fit is daarbij een belangrijk onderdeel in onze organisatie, maar ook uniek in zijn soort.

 

Het programma start met een intake om inzicht te krijgen in je huidige gezondheid, leefwijze en wat je wilt bereiken. We vertrekken vanuit jouw doelen en wensen. Een persoonlijk bewegingsschema wordt door één van onze coaches voor jou gemaakt. Train je in de fitness, dan plant jouw coach drie begeleide afspraken voor je in. Ook wanneer je enkel groepslessen volgt kan je deelnemen aan dit programma. Regelmatig terugkerende evaluatie momenten worden ingepland en je krijgt wekelijkse inspiratie en informatie toegestuurd via mail. Het beste van dit alles? Het Healthy & Fit programma zit standaard opgenomen in jouw abonnement, er zijn dus geen extra kosten aan verbonden.

 

Indien je dit programma wilt volgen mail dan voor locatie Hulst naar Daniella via daniella@bodylinehc.nl en voor locaties Terneuzen en Oostburg naar Femke via femke@bodylinehc.nl

Cookie instellingen