Kids 6-13 JR

KidsFit (fitness voor 6 tot 13 jaar)

Onze KidsFit trainingen zijn gevarieerde fitness groepslessen van 60 minuten voor kinderen van 6 tot 13 jaar waarbij plezier centraal staat. De lessen zijn gebaseerd op functionele training. Dat wil zeggen dat we trainen met losse materialen waarbij we bewegingen maken die helpen bij bewegingen die in het dagelijkse leven ook nodig zijn, zoals bukken, tillen en draaien. Hierdoor train je meerdere spiergroepen tegelijk en verbeter je naast je uithoudingsvermogen en spierkracht ook je coördinatie en behendigheid. We maken gebruik van de playground X, sporthal, fitness, studio en gaan ook regelmatig naar buiten om te trainen op de sportvelden. Naast bewegen worden de kids ook bewust gemaakt van gezonde voeding. Zo moeten ze bijvoorbeeld raden hoeveel calorieën er in een appel zitten en deze vervolgens ook proberen te verbranden. Spelenderwijs wordt je zo wegwijs gemaakt in de wereld van sport en bewegen en natuurlijk de fitness.
 

Waarom KidsFit?

- Fitness training als voorbereiding op sport en bewegingen in het dagelijks leven en de fitness

Bevorderd de fysieke gezondheid en ontwikkelingen van diverse vaardigheden zoals uithoudingsvermogen, kracht, balans en coördinatie.

- Jong geleerd is oud gedaan

- Aandacht voor zowel het bewegen als voeding

 

Je kunt één of twee keer per week meedoen met de les op onze locatie in Terneuzen. Check het rooster voor de dagen en tijden. Wil je ook meedoen met KidsFit? Kom langs voor een proefles!
Ben je 14 jaar of ouder? Kom dan naar onze fitness begeleiding voor de jeugd (14 tot 16 jaar).

 

Cookie instellingen