MYLINE®

Is je doel afvallen, gezonder leren eten en/of wil je inspiratie op doen voor een vitaler leven? Met de MyLine® cursus bij Bodyline leer je gedurende acht weken de basis over voeding. Je leert wat er in gezonde voeding belangrijk is, verschillende tips en trucs om een gezond voedingspatroon makkelijker te kunnen inplannen in je dagelijkse routine en je krijgt een receptenboek. In de wekelijkse bijeenkomsten behandelen we iedere week een ander onderwerp. Wanneer afvallen je doel is wordt je voor iedere bijeenkomst gewogen om je gewichtsafname te kunnen volgen.
 
Daarnaast daag je jezelf uit door minimaal twee keer per week te sporten. Je kunt een programma kiezen dat past bij je eigen interesses en mogelijkheden, zoals cardio en krachttraining in de fitness, het volgen van één van onze Les Mills programma’s of Bodyline Programma’s in de zaal of in het water. Je kan er voor kiezen om alleen of gezellig met een van de andere deelnemers aan de slag te gaan.
 
Waarom MyLine®?

  • Kennis over voeding en actie tot bewegen
  • Je gaat je fitter en energieker voelen
  • Je kunt tot acht kilo afvallen
  • Je krijg coaching van een van onze Myline coaches tijdens de bijeenkomsten
  • In de Whatsapp groep van jouw cursus krijg je tips, coaching en motivatie van elkaar door het delen van je ervaringen
  • Je krijg informatie over gezonde en lekkere voeding met een handig receptenboek
  • Naast een onbeperkt sportabonnement om minimaal twee keer in de week te sporten betaal je eenmalig €150,- voor de acht weekse MyLine®cursus en haal je zo alle tools in huis voor het hebben van  een gezond eet- en beweegpatroon.

In dit filmpje kun je de ervaring zien van een van de deelnemers: https://www.youtube.com/watch?v=1VhaO8eTAmQ 

Wil je ook graag meedoen aan de MyLine® cursus? Meld je dan nu aan voor onze bijeenkomsten.

Locatie Terneuzen: *
woensdag 24 april 19.00uur, aanmelden

maandag 29 april 18.45uur, aanmelden

Locatie Hulst: *
dinsdag 23 april 20.00uur, aanmelden
dinsdag 30 april 20.00uur, aanmelden

* Bij voldoende aanmeldingen starten wij de cursus in Terneuzen op maandag 6 mei om 18.45 uur en de cursus in Hulst op dinsdag 7 mei om 20.00uur.

MyLine® club
Door gezond te blijven eten en regelmatig sporten hou je je resultaten vast. De MyLine® club helpt je bij je motivatie om je gezonde gedrag en gewicht vast te houden. Als deelnemer van de MyLine® club heb je iedere maand een bijeenkomst met je coach en de andere MyLine® club deelnemers waarin je nieuwe kennis opdoet. Voor €65,- per jaar ben je lid van de MyLine® club en doe je maandelijks nieuwe inspiratie op voor nog meer lekkere en gezonde recepten, leuke tips en blijf je elkaar motiveren in je gezonde leefstijl!
 
MyLine® komt uit Duitsland en wordt al meer dan 35 jaar aangeboden bij fitnesscentra door het gehele land. Al meer dan 600.000 mensen zijn met behulp van MyLine®  succesvol afgevallen. Bodyline healthcenter is de enige aanbieder in Zeeuws-Vlaanderen met een MyLine® licentie.
 
Op de site van MyLine® vind je een leuke video over wat Myline is: http://www.myline24.nl/.