GRIT™

 

GRIT™ Strength en Cardio zijn de high-intensity interval training programma’s van Les Mills. Tijdens deze 30 minuten durende lessen dagen we jou helemaal uit!

 

Bij GRIT Strength train je met je eigen lichaamsgewicht, halter en gewichtschijven. Wat kun je verwachten? Meer kracht, strakkere spieren en dit alles in 30 minuten. Met de coach die samen met jou op de workout vloer meetraint en die jou en het team motiveert, zul je versteld staan van hoe hard je kunt trainen.

 

Bij GRIT Cardio ligt de nadruk op het verbeteren van je conditie, het verhogen van je snelheid en het verbranden van calorieën. Je doet veel oefeningen met je eigen lichaamsgewicht, zonder gebruik te maken van materialen. Je wordt gemotiveerd door een fanatieke coach die met je meetraint op de vloer, je tot het uiterste pusht en ervoor zorgt dat je het maximale uit jezelf haalt.

 

GRIT werkt! Het HIIT trainingseffect zorgt ervoor dat je nog uren na de workout calorieën verbrandt, je conditie verbetert, je meer spiervezels creëert, mager spierweefsel opbouwt en vet verbrandt.

 

NIEUW BIJ GRIT?

Bij GRIT moet je geen uren trainen om resultaat te boeken, 30 minuten is alles wat je nodig hebt. We raden aan deze training maximaal 3x per week te volgen en enkel als je al over enige kracht en conditie beschikt. Kijk en luister goed naar de instructies van jouw coach, alle oefeningen kun je op je eigen tempo uitvoeren. Het is luisteren naar je lichaam en tegelijkertijd je grenzen opzoeken!

  

Wat neem ik mee?

– Sportschoenen voor binnen

– Bidon met water

– Handdoek

 

GRIT wordt gegeven in Hulst en Terneuzen. Bekijk het rooster voor de dagen en tijden. Wil je ook eens meedoen aan een les GRIT? Kom gerust langs voor een proefles!

 

Liever een andere groepsles? Neem dan een kijkje op het overzicht van al onze Les Mills groepslessen of al onze Bodyline groepslessen.

Cookie instellingen