MYLINE®


Is je doel afvallen, gezonder leren eten en/of wil je inspiratie op doen voor een vitaler leven? Met de MyLine® cursus bij Bodyline leer je gedurende acht weken de basis over voeding. Je leert wat er in gezonde voeding belangrijk is, verschillende tips en trucs om een gezond voedingspatroon makkelijker te kunnen inplannen in je dagelijkse routine en je krijgt een receptenboek. In de wekelijkse bijeenkomsten behandelen we iedere week een ander onderwerp. Wanneer afvallen je doel is wordt je voor iedere bijeenkomst gewogen om je gewichtsafname te kunnen volgen.
 
Daarnaast daag je jezelf uit door minimaal twee keer per week te sporten. Je kunt een programma kiezen dat past bij je eigen interesses en mogelijkheden, zoals cardio en krachttraining in de fitness, het volgen van één van onze Les Mills programma’s of Bodyline Programma’s in de zaal of in het water. Je kan er voor kiezen om alleen of gezellig met een van de andere deelnemers aan de slag te gaan.
 
Waarom MyLine®?
 • Kennis over voeding en actie tot bewegen
 • Je gaat je fitter en energieker voelen
 • Je kunt tot acht kilo afvallen
 • Je krijg coaching van een van onze Myline coaches tijdens de bijeenkomsten
 • In de Whatsapp groep van jouw cursus krijg je tips, coaching en motivatie van elkaar door het delen van je ervaringen
 • Je krijg informatie over gezonde en lekkere voeding met een handig receptenboek
 • Naast een onbeperkt sportabonnement om minimaal twee keer in de week te sporten betaal je eenmalig €150,- voor de acht weekse MyLine®cursus en haal je zo alle tools in huis voor het hebben van  een gezond eet- en beweegpatroon.

Informatiebijeenkomsten:

Heb jij interesse in onze Myline cursus? Meld je dan aan voor onze informatie bijeenkomst op woensdag 22 janauri 10.15 in Hulst of op woensdag 22 januari 20.30 in Terneuzen. Dit is geheel vrijblijvend. 
Je kun je aanmelden voor de informatie bijeenkomst door te mailen naar info@bodylinehc.nl
of door het online inschijf formulier in te vullen voor Hulst of Terneuzen

In dit filmpje kun je de ervaring zien van een van de deelnemers. 
Wil je meer weten over Myline? Mail ons!

MyLine® club
Door gezond te blijven eten en regelmatig sporten hou je je resultaten vast. De MyLine® club helpt je bij je motivatie om je gezonde gedrag en gewicht vast te houden. Als deelnemer van de MyLine® club heb je iedere maand een bijeenkomst met je coach en de andere MyLine® club deelnemers waarin je nieuwe kennis opdoet. Voor €69,- per jaar ben je lid van de MyLine® club en doe je maandelijks nieuwe inspiratie op voor nog meer lekkere en gezonde recepten, leuke tips en blijf je elkaar motiveren in je gezonde leefstijl!
 
Sinds 2016 hebben we 350 deelnemers gehad in deze cursus met een gemiddeld resultaat van 7 kg eraf in 8 weken!
 
Op de site van MyLine® vind je een leuke video over wat Myline is. Kijk mee! 

Testimonial van Francisca:

Wat was jouw reden om deel te nemen aan de myline cursus?
Ik heb in eerste instantie vanuit nieuwsgierigheid mee gedaan aan de myline cursus, als aanvulling op mijn eigen voedingspatroon. Ik dacht al goed bezig te zijn met voeding en sporten, maar was toch nieuwsgierig wat de myline me nog voor aanvulling kon bieden.
 
- Wat zijn de belangrijkste punten die je hebt geleerd van de myline cursus?

 • Het gebruik van de juiste ingrediënten
 • De variatie/afwisseling in voeding
 • De variatie in sporten (combinatie van kracht en cardio)
 • Ik doe bewuster boodschappen
 • Door te plannen zorg ik voor structuur

 
- Wat heeft myline jou opgeleverd?
De voordelen van het resultaat zijn een maatje minder, ik ben gedurende de myline in totaal 11 kilo afgevallen. Ik pas weer in maat 36/38 , enkele jaren geleden droeg ik nog maat 46.
 
Ook heb ik het idee, de tool gevonden te hebben,  dit gewicht ook te kunnen behouden … maw het jojo’en te kunnen stoppen. Met mijn eigen systeem kwam ik in verval, maar met myline heb ik behoud gecreëerd. Het voelt nu niet meer als een strijd tegen de kilo’s.
 
- Aan wie zou je aanbevelen om de myline cursus te doen?
Ik heb de Myline-cursus als positief ervaren.
Ik zou het zeker aanbevelen aan mensen (die sporten), want alle deelnemers hebben succes geboekt. Het is dus echt een succesverhaal. De myline-bijeenkomsten waren ook een stok achter de deur. De sfeer is goed. Je leert nieuwe mensen kennen, je stimuleert elkaar.
Ik zweer bij sporten volgens een vaste structuur. Een sportmaatje stimuleert daar zeker bij.
 
Daarnaast adviseer ik ook om te gaan sporten onder begeleiding (personal training). Ik vind het het geld zeker waard, doordat ik leer de juiste oefeningen te doen waar ik eerder nog een blessure had.
Ook mijn personal trainer heeft mij alleen maar extra gestimuleerd om door te gaan. En ik denk dat de krachttraining , wat ik eerder niet deed, ervoor heeft gezorgd dat ik verder ben afgevallen.
 
Hoe gaat het na de myline cursus?
Door te plannen, met regelmaat mijn tussendoortjes te eten, vaker nee dan ja zeggen en goede keuzes maken bij het uit-eten gaan (wat we best regelmatig doen) behoud ik mijn gewicht. Ik heb een goede balans kunnen vinden.
 
Kortom:
Myline... De bewustwording van het juiste voedingsprogramma, de variatie hierin met de juiste verdeling over de dag in combinatie met de juiste beweging.
 Ook wanneer je denkt al erg gezond te leven, is het zeker een aanrader... Je steekt er echt nog veel van op!
 

Cookie instellingen