Active Summer Gift

Ga sportief de zomer door!
Samen sporten is veel leuker. Neem daarom in augustus een vriend of vriendin één week gratis mee. Meedoen is makkelijk: motiveer jouw sportbuddy om samen naar de club te komen. Meld je samen aan de balie. Wij noteren de gegevens van jouw vriend(in) en jullie kunnen direct samen gaan sporten.
Enjoy! 

 

FAQ

Hoeveel vrienden mag ik meenemen?
Elk lid mag één vriend of vriendin meenemen om een week gratis te sporten. Je zult dus moeten kiezen wie je meeneemt!  😉

Mogen we deelnemen aan alle lessen en activiteiten?
Yes! Je kunt samen trainen in de fitness (spreek de coach wel even aan voor een woordje uitleg), deelnemen aan groepslessen of vrijzwemmen. Je vriend(in) kan gewoon gebruik maken van onze faciliteiten zoals een regulier lid.

Hoe lang loopt de actie? 
Je kunt nog tot 31 augustus een vriend of vriendin aanmelden bij de balie. De gratis week sporten kan dus maximum doorlopen tot 7 september. 

Worden er gegevens genoteerd? 
Bij de balie vult jouw vriend / vriendin een kort formulier in. Hier wordt er gevraagd naar naam, mail adres en telefoon nummer. Daarnaast wordt er ook gevraagd naar klachten of blessures, dit zijn wij ook verplicht om te vragen. Je kunt ervoor kiezen om op de hoogte gehouden te worden van acties en activiteiten bij Bodyline. De actie is vrijblijvend en er zitten geen verplichtingen aan verbonden. 

Mocht je nog vragen hebben over deze actie kun je mailen naar pim@bodylinehc.nl

 
Cookie instellingen