BenFit

Wat krijg je?

Het BenFit-programma is speciaal ontwikkeld om op een gezonde manier aan je lifestyle te werken: of het doel nu afvallen, aankomen of juist in balans blijven is. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om een gezonde lifestyle te realiseren. Jouw coach helpt je om op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

 

BenFit is meer dan alleen gewicht: 

  • Positief in het leven staan
  • Controle hebben over je eigen lichaam en gewicht
  • De manier om je steeds beter te voelen en om te genieten van het leven
  • Geen dieet, maar focus op gezonde en gebalanceerde eetgewoontes
  • Makkelijke weekplanning voor voeding, beweging en ontspanning

 

Hoe gaan wij te werk?

Schrijf je in of vraag meer info via het inschrijfformulier op onze website. Jouw gegevens komen terecht bij onze BenFit Coach Daniella, zij neemt hierna contact met jou op om een eerste afspraak in te plannen bij één van onze coaches.

 

Het programma bestaat uit een individuele intake en InBody weging, 15 minuten wekelijkse coaching, toegang tot de persoonlijke voedingsapp, dagelijks bewegen, 2x per week intensief bewegen en een afsluitingsgesprek. 

 

Nieuw bij Bodyline actie

BenFit is nieuw bij Bodyline! Profiteer daarom nu van onze unieke actie prijs tijdens het eerste traject. Volg 6 weken het Benfit-programma voor slechts 75 euro (normaal 140 euro), inclusief app en coach contact. Meld je snel aan! Er zijn maar 30 plaatsen beschikbaar.

Cookie instellingen