Senioren Fitness

Voor onze sportievelingen met jarenlange ervaring bieden wij Senioren Fitness aan. Ook als je nog nooit eerder gesport hebt ben je meer dan welkom bij de Senioren Fitness. Samen met anderen bewegen onder begeleiding van een coach. Niet alleen gezond, maar vooral ook heel gezellig!

 

De Senioren Fitness vindt plaats in de fitness en bestaat uit 5 minuten opwarmen, 15 minuten cardiotraining, 15 minuten spierversterkende oefeningen, 15 minuten functionele oefeningen (die helpen bij de benodigde dagelijkse bewegingen) en 10 minuten stretchoefeningen. Dit alles onder begeleiding van onze trainers en muziek uit de jaren '50, '60 en '70.

 

Waarom Senioren Fitness?

  • Verbetert de dagelijkse fitheid
  • Verbeterde conditie, kracht, lenigheid en coördinatie
  • Samen trainen in een vaste groep
  • Niet alleen gezond, maar ook heel gezellig

 

Fit zijn en in beweging blijven kan een aantal veel voorkomende ziektes en klachten helpen voorkomen zoals: osteoporose, diabetes, hoge bloeddruk, het verminderde vermogen van de longen om zuurstof op te nemen, verhoogde vetmassa. De Senioren Fitness lessen worden twee keer per week aangeboden in Terneuzen en Hulst. In het rooster vind je de gereserveerde dagen en tijden voor de Senioren Fitness.

 

Liever een andere sportieve activiteit? Vraag ons om advies of kijk eens bij de volgende lessen die populair zijn onder senioren:

 

   

Wil je al een soortgelijke les thuis proberen? Bekijk dan hieronder een seniorentraining met onze eigen instructeurs.

    
Cookie instellingen