Clubmanager (fulltime) | Terneuzen en Hulst

Manager van de clubs Terneuzen en Hulst

Wij zoeken een jong, ambitieus individu die de uitdagende klus aan wil gaan om de fitnessclubs van Bodyline healthcenter in Terneuzen en Hulst als manager te runnen. Ervaring en passie voor het vak zijn een pre, maar talenten die net afgestudeerd zijn of gaan afstuderen kunnen ook solliciteren. Het vereiste niveau is HBO met een sterke voorkeur voor de opleiding sportkunde aan een Hogeschool. Het is een pré als je gecertificeerd BLCN leefstijlcoach bent.

 

Wij verzorgen voor jou een goede praktische introductie in jouw functie, en bouwen in een jaar tijd je aanvangsrol als assistent manager om naar een eindverantwoordelijke rol als manager. Je kunt rekenen op een constante back-up van twee heel ervaren ondernemers.

 

Heb jij interesse in deze ambitieuze baan? Stuur jouw cv en motivatiebrief naar pim@bodylinehc.nl 

Over ons: 
Bodyline healthcenter is de grootste aanbieder op het gebied van sport en bewegen in Zeeuws-Vlaanderen. Met locaties in Terneuzen, Hulst en Oostburg (FITR CLUB) bieden wij iedereen in Zeeuws-Vlaanderen sport en bewegen aan. 

Bodyline gelooft in de kracht van sport en bewegen voor iedereen en heeft een kwalitatief hoogstaand en holistisch aanbod op het gebied van sport en bewegen, waarbij plezier en energie centraal staan. Met behulp van innovatie en verbinding maken wij een gezond en vitaal leven bereikbaar voor iedereen in de regio van Zeeuws-Vlaanderen.  

Heb je een passie voor bewegen, gezondheid en vitaliteit? Vind je het leuk om mensen actief te helpen met het behalen van hun sportieve doelstellingen? Opgeleid in de richting sport en bewegen of heb je ervaring in onze branche? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Samen sterker de toekomst tegemoet! In deze opbouwperiode na de coronatijd zijn wij volop op zoek naar nieuw personeel. We streven naar een team dat elkaar in balans brengt, elkaar ondersteunt en energie geeft. Investeren in je medewerkers is hierbij een must. Daarom wordt elke opleiding (voor iedere vacature) volledig door ons betaald.

 

Cookie instellingen