Fitness instructeur (parttime) | Terneuzen & Hulst

Fitness instructeur (parttime) | Terneuzen & Hulst
’s Avonds kun je bij Bodyline tal van activiteiten vinden, onze groepsles studio’s en fitnessen zijn volop in gebruik. Hierdoor heeft ons vaste team op die momenten de behoefte aan een extra collega. 

Heb jij minimaal een niveau 3 sportopleiding en/of de ambitie die te halen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! 

In de functie fitness instructeur ben je verantwoordelijk voor de fitnessbegeleiding en zorg je ervoor dat leden hun doelstellingen behalen. Je hebt een aanstekelijke motivatie, waardoor leden tijdens begeleiding en functionele trainingsmomenten (zoals circuit of buikspierkwartier) het beste uit zichzelf halen. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om ons team te versterken. 

 

Heb jij zin om onderdeel te worden van de grootste aanbieder op het gebied van sport en bewegen in Zeeuws-Vlaanderen? Stuur jouw cv en motivatiebrief naar pim@bodylinehc.nl 

Over ons: 
Bodyline healthcenter is de grootste aanbieder op het gebied van sport en bewegen in Zeeuws-Vlaanderen. Met locaties in Terneuzen, Hulst en Oostburg (FITR CLUB) bieden wij iedereen in Zeeuws-Vlaanderen sport en bewegen aan. 

Bodyline gelooft in de kracht van sport en bewegen voor iedereen en heeft een kwalitatief hoogstaand en holistisch aanbod op het gebied van sport en bewegen, waarbij plezier en energie centraal staan. Met behulp van innovatie en verbinding maken wij een gezond en vitaal leven bereikbaar voor iedereen in de regio van Zeeuws-Vlaanderen.  

Heb je een passie voor bewegen, gezondheid en vitaliteit? Vind je het leuk om mensen actief te helpen met het behalen van hun sportieve doelstellingen? Opgeleid in de richting sport en bewegen of heb je ervaring in onze branche? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Samen sterker de toekomst tegemoet! In deze opbouwperiode na de coronatijd zijn wij volop op zoek naar nieuw personeel. We streven naar een team dat elkaar in balans brengt, elkaar ondersteunt en energie geeft. Investeren in je medewerkers is hierbij een must. Daarom wordt elke opleiding (voor iedere vacature) volledig door ons betaald.

 

 

Cookie instellingen