Interieurverzorg(st)er Parttime | Terneuzen

Parttime Interieurverzorg(st)er | Terneuzen

Ben jij een “uitblinker” in schoonmaken? Als Interieurverzorg(st)er ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak en hygiëne in de club Terneuzen. Door jouw oog voor detail zorg je ervoor dat alles er spic en span uitziet. Jouw werkzaamheden zorgen ervoor dat onze leden zich prettig voelen in de club.
 

Je verricht diverse schoonmaakwerkzaamheden binnen onze club in Terneuzen. Dankzij het werkprogramma weet je exact wat er van je wordt verwacht. Daarnaast heb je altijd een vast aanspreekpunt bij de verantwoordelijke van de bar/balie. Je wordt onderdeel van een gezellig en dynamisch team!
 

Spreekt deze vacature jou aan? Stuur jouw cv en motivatiebrief naar pim@bodylinehc.nl 

Over ons: 
Bodyline healthcenter is de grootste aanbieder op het gebied van sport en bewegen in Zeeuws-Vlaanderen. Met locaties in Terneuzen, Hulst en Oostburg (FITR CLUB) bieden wij iedereen in Zeeuws-Vlaanderen sport en bewegen aan. 

Bodyline gelooft in de kracht van sport en bewegen voor iedereen en heeft een kwalitatief hoogstaand en holistisch aanbod op het gebied van sport en bewegen, waarbij plezier en energie centraal staan. Met behulp van innovatie en verbinding maken wij een gezond en vitaal leven bereikbaar voor iedereen in de regio van Zeeuws-Vlaanderen.  

Heb je een passie voor bewegen, gezondheid en vitaliteit? Vind je het leuk om mensen actief te helpen met het behalen van hun sportieve doelstellingen? Opgeleid in de richting sport en bewegen of heb je ervaring in onze branche? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Samen sterker de toekomst tegemoet! In deze opbouwperiode na de coronatijd zijn wij volop op zoek naar nieuw personeel. We streven naar een team dat elkaar in balans brengt, elkaar ondersteunt en energie geeft. Investeren in je medewerkers is hierbij een must. Daarom wordt elke opleiding (voor iedere vacature) volledig door ons betaald.

 

Cookie instellingen