Onze vacatures

VACATURES 

Bodyline healthcenter is de grootste aanbieder op het gebied van sport en bewegen in Zeeuws-Vlaanderen. Met locaties in Terneuzen, Hulst en Oostburg (FITR CLUB) bieden wij iedereen in Zeeuws-Vlaanderen sport en bewegen aan.

 

Bodyline gelooft in de kracht van sport en bewegen voor iedereen en heeft een kwalitatief hoogstaand en holistisch aanbod op het gebied van sport en bewegen, waarbij plezier en energie centraal staan. Met behulp van innovatie en verbinding maken wij een gezond en vitaal leven bereikbaar voor iedereen in de regio van Zeeuws-Vlaanderen.

 

Heb je een passie voor bewegen, gezondheid en vitaliteit? Vind je het leuk om mensen actief te helpen met het behalen van hun sportieve doelstellingen? Opgeleid in de richting sport en bewegen of heb je ervaring in onze branche? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Samen sterker de toekomst tegemoet! In deze opbouwperiode na de coronatijd zijn wij volop op zoek naar nieuw personeel. We streven naar een team dat elkaar in balans brengt, elkaar ondersteunt en energie geeft. Investeren in je medewerkers is hierbij een must. Daarom wordt elke opleiding (voor iedere vacature) volledig door ons betaald.

Bekijk hier onze vacatures: 
- Clubmanager (fulltime) | Terneuzen & Hulst
- Yoga docent (parttime) | Terneuzen & Hulst
- Fitness instructeur (parttime) | Terneuzen & Hulst
- Student Bar/balie medewerker | Terneuzen
- Bar/balie medewerker (full- of parttime) | Terneuzen

Cookie instellingen