Yoga docent (parttime) | Terneuzen & Hulst

Yoga docent (parttime) | Terneuzen & Hulst
Body&Mind is een belangrijke tak binnen onze organisatie. Op onze locaties Hulst en Terneuzen bieden wij verschillende yoga vormen aan, denk hierbij aan o.a. Power-, Hatha-, Yin Yoga en BodyBalance.

Wij zijn op zoek naar een gecertificeerd yogadocent (of iemand met de ambitie om een diploma hierin te behalen) om ons huidige team te versterken.
 

Als yoga docent geef je zelfstandig les aan verschillende groepen in Hulst en Terneuzen. Jij geeft zelf invulling aan jouw les: “down to earth”, energiek, zorgzaam, relaxed. Elke docent heeft een eigen unieke stijl. Je hebt een echte passie om mensen tot rust en in balans te brengen. Onze yoga lessen vinden meestal in de ochtend of avond plaats. Aantal uren in overleg.


Ben jij de yogi die wij zoeken om ons Body&Mind team te versterken? Stuur jouw cv en motivatiebrief naar pim@bodylinehc.nl 

Over ons: 
Bodyline healthcenter is de grootste aanbieder op het gebied van sport en bewegen in Zeeuws-Vlaanderen. Met locaties in Terneuzen, Hulst en Oostburg (FITR CLUB) bieden wij iedereen in Zeeuws-Vlaanderen sport en bewegen aan. 

Bodyline gelooft in de kracht van sport en bewegen voor iedereen en heeft een kwalitatief hoogstaand en holistisch aanbod op het gebied van sport en bewegen, waarbij plezier en energie centraal staan. Met behulp van innovatie en verbinding maken wij een gezond en vitaal leven bereikbaar voor iedereen in de regio van Zeeuws-Vlaanderen.  

Heb je een passie voor bewegen, gezondheid en vitaliteit? Vind je het leuk om mensen actief te helpen met het behalen van hun sportieve doelstellingen? Opgeleid in de richting sport en bewegen of heb je ervaring in onze branche? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Samen sterker de toekomst tegemoet! In deze opbouwperiode na de coronatijd zijn wij volop op zoek naar nieuw personeel. We streven naar een team dat elkaar in balans brengt, elkaar ondersteunt en energie geeft. Investeren in je medewerkers is hierbij een must. Daarom wordt elke opleiding (voor iedere vacature) volledig door ons betaald.

 

Cookie instellingen