HYDROTHERAPIE

Hydrotherapie is een rustige groepsles van 45 minuten en uitermate geschikt voor mensen met een chronische aandoening zoals reuma of fybromyalgie. Maar ook als je herstellende bent van een knie- of heup-operatie of minimale belasting wilt voor je lichaam is hydrotherapie een goede keuze. De bewegingen in het verwarmde water (30-31 graden) verlichten de belasting op de gewrichten en spieren. Doordat het water zorgt voor minder belasting en meer stabiliteit zijn deze lessen vaak zeer geschikt om te kunnen blijven sporten.

 

Omdat je in water makkelijker beweegt kun je eenvoudiger de pijn verminderen en je kracht, beweeglijkheid, stabiliteit en conditie verbeteren.‚Äč

 

NIEUW BIJ HYDROTHERAPIE?

In het water kost lichamelijke beweging tijdens de les minder moeite, gewrichten en spieren worden ontzien door de opwaartse kracht van het water. Je hebt hierdoor minimale kans op blessures en je gewrichten blijven soepel.

  

 

Wat neem ik mee?

- Badkleding

- Slippers

- Handdoek

- Bidon met water

 

Hydrotherapie wordt gegeven in Terneuzen en Hulst. Bekijk het rooster voor de dagen en tijden. Wil je ook eens meedoen aan een les HydrotherapieKom gerust langs voor een proefles!

 

Liever een andere groepsles? Neem dan een kijkje op het overzicht van al onze aqua programma's.


  
Cookie instellingen