Werken bij

VACATURES 

Heb je een passie voor bewegen, gezondheid en vitaliteit? Vind je het leuk om mensen actief te helpen met het behalen van hun sportieve doelstellingen? Opgeleid in de richting sport en bewegen of heb je ervaring in onze branche? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Fitness instructeur (parttime)
’s Avonds kun je bij Bodyline tal van activiteiten vinden, onze groepsles studio’s en fitnessen zijn volop in gebruik. Hierdoor heeft ons vaste team op die momenten de behoefte aan een extra collega. 

Heb jij minimaal een niveau 3 sportopleiding en/of de ambitie die te halen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! 

In de functie fitness instructeur ben je verantwoordelijk voor de fitnessbegeleiding en zorg je ervoor dat leden hun doelstellingen behalen. Je hebt een aanstekelijke motivatie, waardoor leden tijdens begeleiding en functionele trainingsmomenten (zoals circuit of buikspierkwartier) het beste uit zichzelf halen. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om ons team te versterken. 

Heb jij zin om onderdeel te worden van de grootste aanbieder op het gebied van sport en bewegen in Zeeuws-Vlaanderen? Stuur jouw cv en motivatiebrief naar pim@bodylinehc.nl 

Allround medewerker / sportinstructeur (full-time)
Wij zijn op zoek naar zowel MBO- als HBO opgeleiden collega’s om ons team te versterken. Ligt jouw kracht in één (of meerdere) van de onderstaande profielen / functies? Twijfel dan niet en stuur jouw cv en motivatiebrief naar pim@bodylinehc.nl

Dow / Oostburg
Sinds 2019 bieden wij op het hoofdkantoor (DOW Diamond Center - Hoek) van DOW fitness aan. Wanneer onze vestiging terug in gebruik wordt genomen zoeken wij een collega sportmedewerker op MBO 3 of 4 niveau. Tevens willen wij jou graag inzetten in onze verbouwde vestiging in Oostburg (4de kwartaal 2021). Binnen onze organisatie zien wij een verschuiving van de behoefte van onze klant, deze ontwikkelt zich steeds meer in het domein van leefstijlcoach. Ligt daar jouw kracht / interesse? Neem dan snel contact op. 

HBO opgeleid?
Naast onze reguliere sport activiteiten verzorgt Bodyline een deel van de gymnastieklessen op basisscholen en voeren wij leefstijl trajecten uit in het kader van de GLI (Gecombineerde Leefstijl Interventie). Daarnaast zijn wij ook actief in verschillende trajecten in het kader van gezondheid voor bedrijven. Denk jij dat je één of meerdere van deze functies kunt invullen? Neem dan snel contact op. 


Cookie instellingen