Begeleiding

BodyPlan

Het 8-weken begeleidingsprogramma van Bodyline healthcenter zit standaard in jouw Bodyline abonnement. Met het BodyPlan heb je een kickstart om jouw doelstelling(en) op het gebied van sport, bewegen en gezondheid te behalen. 

Wat je doel ook is,  

  • 10km kunnen hardlopen.
  • een Strong Viking volbrengen. 
  • in je trouwjurk passen op de grote dag. 
  • de boodschappen zonder moeite kunnen tillen. 
  • de trap op lopen zonder te hijgen. 
  • spelen met de kleinkinderen. 
In het BodyPlan gaan we je helpen om jouw doel te bereiken.
We starten met een intake gespek waarbij een InBody weging uitvoeren en het programma toelichten. Hierna ga jij zelf in de fitness en / of in de groepslessen aan de slag. Een paar weken later hebben we een evaluatie moment. Hierbij gaan we kijken naar je voortgang en eventuele struikelblokken of vragen behandelen. Enkele weken later volgt evaluatie moment 2, hier kunnen we het schema eventueel nog aanpassen. Na 8 weken hebben we een eindmeting en een plan voor de toekomst maken. Vraag aan de fitnessinstructeur meer informatie. 
 

 

Small-group training

Voor verschillende doelgroepen hebben we small-group trainingen in onze fitness. Hierbij kun je denken aan circuittraining, buikspierkwartier en senioren fitness. Samen sporten in groep werkt erg motiverend. Bekijk het rooster voor alle trainingsmomenten. 

Personal training en/of fysieke klachten

We bieden laagdrempelige groepslessen voor wanneer je last hebt van een chronische ziekte zoals reuma, fybromyalgie of last hebt van blessures. Daarnaast kun je ook kiezen voor fysiotherapie of personal training. Vraag bij de balie voor meer informatie.


 

 

Cookie instellingen