BenFit

Het BenFit-programma is speciaal ontwikkeld om op een gezonde manier aan je lifestyle te werken: of het doel nu afvallen, aankomen of juist in balans blijven is. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om een gezonde lifestyle te realiseren. Jouw coach helpt je op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

 

BenFit is meer dan alleen gewicht

  • Positief in het leven staan
  • Controle hebben over je eigen lichaam en gewicht
  • De manier om je steeds beter te voelen en om te genieten van het leven
  • Geen dieet, maar focus op gezonde en gebalanceerde eetgewoontes
  • Makkelijke weekplanning voor voeding, beweging en ontspanning

 

Hoe gaan wij te werk?

Schrijf je in of vraag meer info via het onderstaande inschrijfformulier. Jouw gegevens komen terecht bij onze BenFit Coach Daniella, zij neemt hierna contact met jou op om een eerste afspraak in te plannen bij één van onze coaches.
 

Het eerste intake gesprek duurt 1u. Hierbij maken we gebruik van de InBody weegschaal, zodat we een volledig beeld hebben van jouw lichaamssamenstelling. Samen met je coach overloop je het programma en de app. We houden rekening met voeding, beweging en ontspanning. In de app worden voedingswensen (zoals wat je wel of niet lekker vindt) verwerkt, hieruit komt jouw weekmenu voort.

Hierna ga je zelf een week aan de slag. Je kunt elke dag in de app kijken wat er voor voeding, beweging of ontspanning op de planning staat. Maar je kunt ook zelf makkelijk aanpassingen doorvoeren.

Je gaat één keer per week afspreken met jouw coach voor een 15 minuten coaching. Hierbij wordt de afgelopen week besproken, krijg je tips en ontvang je een nieuw weekmenu.

Na 6 weken volgt de evaluatie. Je bespreekt samen met de coach hoe het traject ging en hoe je nu verder kunt.

 

Nieuw bij Bodyline actie

BenFit is nieuw bij Bodyline! Profiteer daarom nu van onze unieke actie prijs tijdens het eerste traject. Volg 6 weken het Benfit-programma voor slechts 75 euro (normaal 140 euro), inclusief app en coach contact. Naast de vaste contactmomenten met je coach kun je ook al je vragen stellen via mail.
 

Ga de zomer fit in en schrijf je nu in!

Let op: we hebben slechts ruimte voor 30 deelnemers tijdens dit eerste traject. Wees er snel bij!

BenFit

Cookie instellingen