BEHAAL JOUW SPORTIEVE DOELEN


bij de leukste club van Zeeuws-Vlaanderen!

Start met Sporten

DE VOORDELEN VAN BODYLINE

NIEUWSTE SPORTAPPARATUUR


Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden of je conditie wilt verbeteren. Wij staan voor je klaar! In Terneuzen en Hulst hebben we de nieuwste Technogym sportapparatuur hierdoor is elke training gevuld met een extra dosis fun. Het begeleidingsprogramma "Personal Bodyplan" zorgt ervoor dat je echt resultaat boekt! Met een InBody Weging en toegang tot de MyWellness app heb je jouw workout en resultaten binnen handbereik.

PERSOONLIJK


Tijdens je krachttraining in onze uitgebreide krachtzone, wanneer je aan het wegdromen bent in de yoga les of bij het bestellen van een verrukkelijke smoothie aan de bar. Ons team staat voor je klaar! Wij geloven in persoonlijke aandacht. Jong of oud, sporten draagt bij aan je gezondheid. In onze gemoedelijke club weet iedereen in het gezin een plekje te vinden. Een sociale sportschool met oog voor diverse doelgroepen. Van krachttraining tot hydrotherapie en van baby zwemmen tot Tai Chi. We hebben het allemaal in huis!
"Natuurlijk sport ik bij Bodyline om fit en gezond te blijven, maar dat is niet de enige reden. De sfeer is gemoedelijk en iedereen is welkom. Voor mij is het fijn om te weten dat de trainers je op jouw niveau verder helpen. Of dit nu tijdens een groepsles of individueel in de fitness is. Samen het beste uit jezelf halen. Jouw doelen behalen, hoe groot of klein deze ook zijn."
- Tanja

VEEL GROEPSLESSEN


Bij Bodyline healthcenter hebben we een ruim aanbod aan groepslessen en workouts. Het voordeel? De lessen zijn niet alleen heel gezellig maar ook nog eens erg effectief als je jouw sportieve doelen wilt bereiken. Van Les Mills tot Zumba en van Yoga tot Aqua programma's. We hebben altijd een les die bij jou past.

Onbeperkt is ECHT onbeperkt


  • Maak gebruik van het volledige aanbod (fitness, groepslessen, sauna, zwembad,begeleiding,....)
  • Makkelijk groepslessen reserveren via de Sportivity App en je fitness resultaat bijbehouden via de MyWelnnes app.
  • Gratis BodyPlan, het 8-weken begeleidingsprogramma afgestemd op jouw doelen en wensen.

Bekijk abonnementen

3 tips om jouw sportritme te behouden

1. Formuleer je doel

Wat wil jij bereiken? Meer energie? Afvallen? Kracht opbouwen? Of Ontspanning? Schrijf je doelen op en bespreek ze met een van onze coaches tijdens een Personal BodyPlan intakegesprek.

2. Maak een Planning

Bouw een ritme op en maak van sporten een 'gewoonte' door op vaste dagen en tijden jouw sportmoment in te plannen. Bekijk het rooster van de gewenste locatie hieronder.

Rooster Terneuzen
Rooster Hulst

3. Zorg voor variatie

Sportschool beginner of fitness atleet? Variatie in jouw trainingen zorgt ervoor dat je workouts effectief blijven. Met onze onbeperkt en all-inclusive abonnementen sport je waar en wanneer je maar wilt en maak je gebruik van al onze faciliteiten en mogelijkheden.

Cookie instellingen