ASHTANGA YOGA

Ashtanga yoga is een traditionele vorm van yoga voor wie van diepgang en uitdaging houdt. Je doorloopt een vaste sequence van houdingen, die stelselmatig langer en uitdagender wordt. Je zal merken dat het nooit verveelt, integendeel. Je leert jezelf en je lichaam beter kennen.

Beweging en ademhaling worden gesynchroniseerd en je lichaam en geest zuiver en helder. Je voelt je nadien als herboren!  De les is voor alle leeftijden geschikt, maar met recente blessures kies je beter eerst voor een andere trage vorm van yoga.

 

Adem, aandacht en beweging zorgen samen voor een energieke flow. Een meditatie in beweging. waardoor je lichaam sterk en je geest veerkrachtig wordt. Deze les is geschikt voor wie van een fysieke uitdaging houdt, maar er is geen ervaring vereist. Come as you are.

 

Nieuw bij Ashtanga?

Geef jezelf minstens 3 lessen om te wennen, de houdingen wat te leren kennen en vooral te voelen wat Ashtanga voor je kan doen. In het begin is er veel om op te letten, maar maak je vooral geen zorgen. Het gaat erom dat je bewust aanwezig bent, niet om ‘pretty poses’. Zorg voor voldoende hydratatie voor en na de les. Tijdens de les wordt er niet gedronken. De les duurt iets langer dan 1u.

 

Wat neem ik mee?

- Een klein handdoekje als je snel transpireert.

- Eigen yogamat, geschikt voor poweryoga(geen fitness/kampeermatje)

- Deken voor de relaxatie

- Geen schoenen, de les is blootsvoets
 

Ashtanga wordt gegeven in Hulst. Bekijk het rooster voor de dagen en tijden. Wil je ook eens meedoen aan een les Ashtanga? Kom gerust langs voor een proefles! Liever een andere yogales? Bekijk het overzicht van al onze Body&Mind lessen.

Cookie instellingen