BODY BALANCE

Bij BODYBALANCE™ kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de instructeur geeft altijd opties voor beginnende deelnemers.

 

EEN MOTIVERENDE MIX VAN YOGA, TAI CHI EN PILATES. Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan, dan is BODYBALANCE een geweldige kennismaking met deze discipline en een goede aanvulling op alle andere sporten.

 

NIEUW BIJ BODYBALANCE?

Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan, dan is BODYBALANCE een geweldige kennismaking met deze discipline en een goede aanvulling op alle andere sporten. De variatie in BODYBALANCE zorgt ervoor dat ook mensen die al bekend zijn met yoga erg genieten van het programma. 

Wat neem ik mee?

- Bidon met water

- Handdoek

- Optioneel: eigen (yoga)mat

Deze les is zonder schoenen

 

BodyAttack wordt gegeven in Hulst en Terneuzen. Bekijk het rooster voor de dagen en tijden. Wil je ook eens meedoen aan een les BodyAttack? Kom gerust langs voor een proefles!

 

Liever een andere groepsles? Neem dan een kijkje op het overzicht van al onze Les Mills groepslessen of al onze Bodyline groepslessen.

 

Wil jij deze les thuis al eens proberen? Bekijk dan de les hieronder met onze eigen instructeur.

Cookie instellingen