FLOW YOGA

Flow Yoga is een vorm van yoga waarbij kracht en beweging de hoofdrol spelen. Door vloeiende bewegingen aan elkaar te koppelen en de adem bewust mee te nemen worden de spieren versterkt en tegelijkertijd opgerekt. We koppelen de bewegingen aan de ademhaling. Hierdoor blijf je met je aandacht bij je lichaam. Je wordt je daardoor meer bewust van de manier waarop je beweegt en wat er in je lichaam gebeurt tijdens die beweging.

 

Een ideale vorm van yoga voor de actieve sporter. Tijdens deze les gaan de bewegingen in een rustig tempo, vloeiend in elkaar over, als het ware in een flow.

 

NIEUW BIJ FLOW YOGA?

Geef jezelf minimaal drie lessen de tijd om te ervaren wat Flow Yoga voor jou doet. Er is geen begin en geen echt einde. Je focus ligt niet alleen op het beoefenen van enkelvoudige houdingen, maar je besteed even veel tijd aan de overgangen. Hierdoor is het een actieve yoga vorm.

 

Wat neem ik mee?

– Bidon met water

– Extra laagje kleding (zoals een vest en sokken) voor de ontspanning

– Een deken

– Eigen (yoga)mat Deze les is zonder schoenen

 

Onze Flow Yoga lessen worden gegeven in Terneuzen en Hulst. Bekijk het rooster voor de dagen en tijden. Wil je ook meedoen met de Flow Yoga? Kom gerust langs voor een proefles. Liever een andere yogales? Bekijk het overzicht van al onze Body&Mind lessen.

Cookie instellingen