HATHA YOGA

Hatha Yoga is een rustige vorm van yoga. De intensiviteit van de les ligt lager dan bij een andere yoga-les zodat we de tijd hebben bewust te ervaren wat er in het lichaam gebeurt en aanwezig is. Hatha Yoga is een heerlijke manier om tijd voor jezelf te nemen en even alles los te laten en de rust en stilte in jezelf op te zoeken. Vooral het proces van bewust worden van het lichaam is de grote meerwaarde van Hatha Yoga.  

Een toegankelijke vorm van yoga, met het versterken en stretchen van de spieren creëren we een bewustwording van het lichaam.
  

  
NIEUW BIJ HATHA YOGA?
Geef jezelf minimaal drie lessen de tijd om te ervaren wat Hatha Yoga voor jou doet. Het is een toegankelijke les doordat we tussen de houdingen en op het einde van de les bewust de tijd nemen voor ontspanning. 

Wat neem ik mee?
– Bidon met water
– Extra laagje kleding (zoals een vest en sokken) voor de ontspanning
– Een deken
– Eigen (yoga)mat
– Deze les is zonder schoenen

De Hatha Yoga wordt gegeven in Terneuzen en Hulst. Bekijk het rooster voor de dagen en tijden. Wil je ook meedoen met een Hatha Yoga?  Neem vrijblijvend contact op voor een proefles.  Liever een andere yogales? Bekijk het overzicht van al onze Body&Mind lessen. 
  

   
    

Wil jij deze les thuis al eens proberen? Bekijk dan de les hieronder met onze eigen instructeur.