Mobility Flow Yoga

In de Mobility Flow Yoga combineren we elementen uit de flow yoga, zoals zonnegroeten, met mobiliserende oefeningen voor (kracht)sporters. We combineren kracht- en mobiliteitstraining om zo de spierkracht en het beweegbereik te vergroten. Daarnaast werken we aan de mentale gezondheid door middel van ademhalingsoefeningen die we kennen uit de yoga.

De les helpt je om functionele kracht op te bouwen door het aanspreken van een breed scala aan spieren. Deze vorm van yoga traint daarmee niet enkel je spiergroepen om functioneel te werken, maar laat je ook gecontroleerd bewegen. Per les leggen we de focus op een specifiek beweegcomponent, zoals achter- en vooroverbuigen, hurken, twists, balans en het openen van de heupen, waarbij we meerdere spiergroepen aanspreken.

De Mobility Flow Yoga les vult jouw sportroutine perfect aan én ook als je niet sport kun je met deze les fitter worden, zowel fysiek als mentaal.

 

In de Mobility Flow Yoga combineer je kracht- en mobiliteitstraining om zo de spierkracht en het beweegbereik te vergroten. 

Nieuw bij Mobility Flow Yoga?

Nieuw in de les? Geen zorgen! Je wordt door de lessen heen geloodst met een heldere uitleg en verschillende opties bij (pittigere) bewegingen. Zo pas je de les aan aan jouw niveau en bepaal jij zelf in hoeverre jij jezelf wil uitdagen. We nemen hierbij ook de ademhaling per houding mee. Last but not least: je hoeft niet lenig te zijn om deel te nemen aan deze les! We werken aan de mobiliteit en niet aan de flexibiliteit. Deze les is perfect voor sporters ter aanvulling van de sportroutine.

 

Wat neem ik mee?

  • Flesje water
  • Comfortabele kleding (en blote voeten)
  • Eigen (yoga)mat


Mobility Flow Yoga wordt gegeven in Hulst. Bekijk het rooster voor de dagen en tijden. Wil je ook eens meedoen aan een les Mobility Flow Yoga? Kom gerust langs voor een proefles! Liever een andere yogales? Bekijk het overzicht van al onze Body&Mind lessen.

Cookie instellingen