YIN YOGA

Yin Yoga is een yogavorm met een rustig karakter waarbij je de houdingen langer vasthoudt.  Het is vooral gericht op het versterken en het versoepelen van pezen, bindweefsel en gewrichten. De houdingen worden hoofdzakelijk zittend of liggend uitgevoerd. Yin Yoga kun je het beste met “koude” spieren volgen. De spieren zijn dan nog stijf, waardoor je sneller bij de bindweefsels en gewrichten komt. Yin Yoga is fijn doordat je even niet intensief hoeft te bewegen, maar juist de tijd kunt nemen voor je lichaam. Het langer aanhouden van de houdingen kan ongemakkelijk aan gaan voelen wat je uit daagt niet alleen je lichaam te ontspannen maar ook je mind!

 

Een ontspannende vorm van yoga waarin je uitgebreid de tijd krijgt om je bewust te worden van jouw lichaam en ademhaling.


  

NIEUW BIJ YIN YOGA?

Geef jezelf minimaal drie lessen de tijd om te ervaren wat Yin Yoga voor jou doet. Let op: het effect van de yin yoga les gaat direct naar het bindweefsel als de spieren nog niet opgewarmd. Plan daarom altijd (intensieve) trainingen na de yin yoga les in.

 

Wat neem ik mee?

– Bidon met water

– Extra laagje kleding (zoals een vest en sokken)

– Een deken

– Eigen (yoga)mat Deze les is zonder schoenen
 

Onze Yin Yoga lessen worden gegeven in Terneuzen en Hulst. Bekijk het rooster voor de dagen en tijden. Wil je ook meedoen met de Yin Yoga? Kom gerust langs voor een proefles. Liever een andere yogales? Bekijk het overzicht van al onze Body&Mind lessen.

 

Wil jij deze les thuis al eens proberen? Bekijk dan de les hieronder met onze eigen instructeur.

Cookie instellingen