zwangerschapsyoga

Op lichamelijk, geestelijk en emotioneel gebied verandert er heel veel tijdens je zwangerschap. Zwangerschapsyoga kan daarbij steun bieden. Je hoeft geen ervaren yogi te zijn om mee te doen en je kunt het volgen tot op het laatste moment. Je kunt starten met de lessen vanaf de 14e zwangerschapsweek.

Over de les: 

Zwangerschapsyoga is in de eerste plaats yoga, een persoonlijke weg tot bewustwording. Het beleven en doorlopen van de zwangerschap is dan niet enkel een lichamelijk proces maar bied zo ook ruimte om naar binnen te keren. We besteden veel aandacht aan het vertrouwd worden met de lage buikadem.

Door bewust contact te maken met de lage adem gaat men de zwangerschap bewust beleven.

Zo maak je op een natuurlijke manier contact met je innnerlijke wijsheid, je intuïtie, gevoelens van overgave en vertrouwen. Je leert voelen wat je nodig hebt...
 

De oefeningen zijn vriendelijk en zacht.

Ze maken je sterk en soepel, corrigeren je houding en geven je een goed gevoel. 

De les wordt elke donderdag avond van 20u05 tot 21u05 in Bodyline healthcenter Terneuzen gegeven.


Over de lesgever: 

Vanessa van de Vijver- Gestels is een yogi in hart en nieren. Van jongs af aan was zij al geïnteresseerd in spiritualiteit. Haar reis door de yoga wereld is begonnen na het volgen van zwangerschapsyoga toen zij in verwachting was van haar eerste kind. Het was als thuiskomen en sindsdien is ze nooit meer gestopt. In 2007 heeft zij de opleiding yoga docent aan de Saswitha opleiding voor yoga en Wijsbegeerte te Bilthoven gevolgd. Sinds enkele jaren geeft zij ook tal van yoga lessen binnen Bodyline healthcenter. 

Kosten verbonden aan de workshops: 
Deze workshops worden georganiseerd door Vanessa van de Vijver- Gestels in de Body&Mind ruimte van Bodyline healthcenter Terneuzen. Deze lessen staan los van het Bodyline healthcenter abonnement, Bodyline leden krijgen wel een leuke korting. 

De lessen kosten 12 euro per les, 10 euro voor Bodyline leden. Je kan na de les betalen via een betaalverzoekje of een rekening ontvangen per maand. Je kunt er ook voor kiezen om toegevoegd te worden aan de whatsapp groep van de les, zo blijf je direct op de hoogte van alle praktische zaken. 

Wil je graag deelnemen aan deze workshops? 
Geef je dan op door te mailen naar info@yogasati.nl of neem telefonisch contact op via  06-48426569. 

Cookie instellingen