BenFit Review | Franka's verhaal

𝗕𝗲𝗻𝗙𝗶𝘁 𝗥𝗲𝘃𝗶𝗲𝘄 | 𝗙𝗿𝗮𝗻𝗸𝗮 𝗮𝗮𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝘄𝗼𝗼𝗿𝗱 👏
Sinds enkele weken kun je het programma BenFit volgen bij één van onze coaches. Franka stond als eerste in de rij om dit nieuwe programma te testen. Nu twee weken in het programma deelt ze graag haar ervaring:

Franka vertelt: “Het programma bevalt super goed! Ik heb ook totaal geen honger - ik krijg zelfs soms mijn eten niet op omdat het best veel is wat je mag eten. In de eerste week ben ik twee kilo kwijt, natuurlijk is het ook een beetje vocht, maar mentaal geeft dit natuurlijk wel een boost. Bij mij hebben ze gekozen voor eiwitrijk, omdat ik heel veel sport, nu merk ik dat door eiwitten te nuttigen ik veel minder honger heb. Ik ga er helemaal voor! 💪

De app is super makkelijk omdat je ook etenswaren kunt aanpassen. Ik lust bijvoorbeeld geen boter, dan kan ik gewoon dit product aantikken en een ander product in de plaats kiezen. Het vermeld dan ook altijd hoeveel kcal meer of minder je dan consumeert. Dus je kunt het makkelijk bijhouden en er is veel keuze. 🍅🍊🥬 Je hebt de app ook overal bij, dit weekend ga ik naar de camping en weet ik gewoon wat ik ga eten. Daarnaast mag je ook gewoon uit eten gaan, mijn familie had niet eens door dat ik een programma aan het volgen ben. Maar via de app weet je hoe je het uiteten gaan de rest van de week kunt compenseren. Ik ben echt helemaal fan!”

coach @sanne.hemelaar: “Met dit programma kun je gewoon normaal eten, wil je een keer uiteten gaan dan kan dit gewoon. Je compenseert dit later op andere dagen. Je kunt makkelijk alles in 1 app terugvinden (boodschappen lijstje, weekmenu, eventueel andere voedingsopties). Als coach is het makkelijk omdat je een duidelijk handvat hebt waarmee je iemand kunt begeleiden. Je kunt daarnaast ook verschillende soorten voedingsschema’s gebruiken, zoals vegan, low-carb, eiwitrijk,… Met dit programma kun je gezond afvallen, maar je kunt als doel ook op gewicht blijven of bijkomen aanduiden. Er is dus voor iedereen een geschikt schema."

Cookie instellingen