De Spotify playlist van jouw coach!

Muziek van onze instructeurs!

 

Alle muziek die jij nodig hebt voor een geslaagde workout. Of dit nu rustige yoga muziek, een beat om op te fietsen of pop om op te dansen is… goede muziek maakt het gewoon af!

Daarom delen enkele instructeurs hun Spotify playlisten met jou.

- Annick’s playlist voor de zwemkindjes. Is jouw kleintje liedjes aan het zingen die jij helemaal niet kent? Geen paniek! Annick deelt haar playlist met kinderliedjes uit de zwemlessen. Zo kunnen jullie samen mee zingen met bijvoorbeeld “wij kikkertjes”. KLIK HIER. 

- Mario’s indoor cycling mix 2020. Indoor of Outdoor het maakt niet uit! Heb jij een goede mix nodig om op te fietsen = Mario is the guy to talk to. Houd zijn profiel zeker in de gaten! Want komende weken voegt hij nog enkele playlists toe! KLIK HIER.

- Wolmoed’s pilates playlist! Deze is goud! Een playlist die een klassieker als “Bohemian Rhapsody” combineert met het fantastische “Gangnam style” lied. Je weet nooit wat het volgende nummer wordt, dat maakt deze playlist des te leuker. KLIK HIER. 

- Let’s go for a run! Haal je hardloopschoenen maar uit de kast. Jeanet deelt haar hardlooplijst met jou. *waarschuwing; deze playlist zorgt ervoor dat je veel langer gaat lopen dan je origineel van plan was. KLIK HIER. 

- Ben jij klaar voor circuittraining? Leg alle benodigdheden voor je oefeningen klaar en go! Met deze muziek is jouw workout in een mum van tijd klaar. Allemaal dankzij onze lieve Jeanet! KLIK HIER.

- Jeanet was in een muzikale bui! Volgens haar is deze afspeellijst perfect voor een circuittraining, of om een blokje te gaan wandelen… of om te poetsen! KLIK HIER. 

- Een lief berichtje van Linda hoort bij de volgende afspeellijst: “Deze afspeellijst is gemaakt voor jullie om thuis te luisteren. Voor een momentje voor jezelf, tijdens jouw yoga beoefening of terwijl je een boek leest. Misschien herken je nummers uit de lessen! Laat ons weten wat je ervan vindt! liefs, Linda” KLIK HIER.

 

Cookie instellingen