Instagram takeover Christel

Vandaag neem ik jullie mee in mijn dinsdag , hopelijk vinden jullie het leuk. Dinsdag is altijd een volle dag dus we gaan ons niet vervelen. 😁 Als ik opsta check ik eerst het weer,  voorlopig werk en sport ik hele dag buiten dus het is belangrijk dat ik de juiste kleding aanheb of meeneem. Het wordt een zonnige dag maar het ligt nog goed wit, door de aprilse grillen is de temperatuur nog laag dus voor de zekerheid neem ik toch thermogoed mee. Na een goed ontbijt, ik moet les geven en hele morgen weg dus eet ik voldoende. Met fruit , muesli met allerlei granen en zaden en omdat ik veel veganistisch/vegetarisch eet met plantaardige yoghurt en 2 grote glazen groene thee. 


 
Om 9 uur ben ik bij Bodyline in Terneuzen voor het opnemen van mijn wekelijkse Zoom Pilates les.  Vandaag doen er 9 mensen live mee, gezellig 😁. Na de Zoom les kleed ik mij om, om buiten een klant te trainen waarmee ik wekelijks een vaste afspraak heb In Terneuzen.  Op weg daarnaartoe kan ik snel even tanken. Met deze klant train ik een uur lekker in het zonnetje dat ondertussen flink is gaan schijnen. Heerlijk getraind samen. Hierna maak ik een bliksembezoekje bij een andere klant in Terneuzen die net een hele grote opdracht klaar heeft voor een servies dat ze allemaal zelf heeft gemaakt !   Hierover praten we vaak tijdens de trainingen dus is het leuk om het resultaat van haar werk even te bewonderen.  Het is prachtig geworden met hele mooie kleuren ! 

Daarna rijdt ik snel naar huis (Zuiddorpe)  voor de lunch. Ik heb geluk want mijn man had een late meeting die net klaar is dus kunnen we even samen lunchen.  Na de lunch ga ik naar buiten om de overkapping in onze tuin klaar te maken voor een klant die bij mij aan huis komt.     

  

Samen doen we een Balance les,  heerlijk buiten uit de wind. 
Om iets over 15 uur zijn we klaar en maak ik even tijd voor een beker verse muntthee en ga heel even in de tuin zitten met de kat, die blij is dat ze eindelijk ff naar buiten mag!  Omdat ik al vroeg moet beginnen in Hulst, begin ik alvast met koken. Ik vind het belangrijk om gezond te eten en kook alles vers met veel groenten en verse kruiden.  Omdat ik vanavond 2 lessen achter elkaar moet geven eten we vandaag pasta. Terwijl mijn saus staat te pruttelen en mijn pasta kookt ga ik vlug met de stofzuiger door de hal en de keuken.   Ondertussen kleed ik mij terug om voor de buitenlessen. 


 

Om 17 uur rijd ik richting Bodyline Hulst, daar geef ik small group training aan 3 jongens.    
Meteen daarna heb ik 4 sportievelingen voor het Outdoor circuit. Aansluitend vertrek ik vanaf Bodyline joggend met een groepje naar een locatie buiten waar we met 12 personen een bootcamp doen,  we hebben mazzel met het weer vandaag, op deze locatie hebben we een mooie zonsondergang tijdens de les ! 


  
  

Na de les rijd ik terug naar Bodyline om de matjes binnen te leggen.  Daarna rijd ik naar de supermarkt om wat boodschappen, zo laat op de avond ben ik helemaal alleen in de winkel, perfect! Daarna rijd ik huiswaarts waar ik om  kwart over negen aan kom.  Ik ruim de boodschappen op en kruip lekker onder de douche. 

Daarna werk ik nog even een voedingsadvies uit voor iemand die morgen komt, zij wilt graag afvallen en is vegetarisch dus ik let erop dat ze alle voedingswaarden voldoende binnenkrijgt. 
En ik stuur dit berichtje door zodat jullie kunnen lezen wat ik vandaag zoals deed.  Hopelijk geeft het jullie een idee van hoe bij mij een dag er zoal uitziet  !  
Ik hoop je snel te zien in 1 van mijn outdoor lessen ☺ 
Sportieve groetjes , Christel 

 

Cookie instellingen