Meet the Team

Maak kennis met het #bodylineteam! We stellen je graag één voor één voor aan onze te gekke collega’s. Afgelopen weken mochten we Daphne, Jolanda, Barbara en Jeanet enkele vragen stellen. 

 

Jeanet: 

𝗞𝘂𝗻 𝗷𝗲 𝘄𝗮𝘁 𝗺𝗲𝗲𝗿 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝗷𝗲𝘇𝗲𝗹𝗳 𝘃𝗲𝗿𝘁𝗲𝗹𝗹𝗲𝗻?
"Hoi, ik ben Jeanet Korstanje en ben het grootste gedeelte van mijn werkende leven al verbonden aan Bodyline."

𝗛𝗼𝗲 𝗯𝗲𝗻 𝗷𝗶𝗷 𝗯𝗶𝗷 𝗕𝗼𝗱𝘆𝗹𝗶𝗻𝗲 𝘁𝗲𝗿𝗲𝗰𝗵𝘁 𝗴𝗲𝗸𝗼𝗺𝗲𝗻?
"In de tijd dat Bodyline nog gevestigd was in de Diepenbrockstraat, werd ik 'gescout' door Anita Boone met de vraag of ik het leuk zou vinden om les te gaan geven. Dat leek mij wel wat en nu, ruim 26 jaar later, ben ik er nog steeds." 😁

𝗪𝗮𝘁 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝘄𝗲𝗿𝗸𝘇𝗮𝗮𝗺𝗵𝗲𝗱𝗲𝗻?
"Door de jaren heen heb ik veel verschillende functies/werkzaamheden gehad op meerdere locaties. Groepsles instructeur heeft daarbij altijd op nr 1 gestaan. Daarnaast heb ik een rol in bijna alles wat er komt kijken bij de groepslessen. Je kunt hierbij o.a. denken aan: roosteren, club breed aanbod qua lessen bekijken, bezetting van de lessen bijhouden en het coachen van collega's. Een hele afwisselende baan dus."

𝗪𝗮𝗮𝗿 𝗯𝗲𝗻 𝗷𝗲 𝘁𝗿𝗼𝘁𝘀 𝗼𝗽 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗷𝗲 𝘄𝗲𝗿𝗸?
"Ik ben er trots op dat ik destijds mijn hart heb gevolgd en de stap heb gezet om te veranderen van werk. Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt waardoor het vaak niet voelt als werk. Een heel fijn gevoel!"

𝗛𝗼𝗲 𝗯𝗲𝘃𝗮𝗹𝘁 𝗱𝗲 𝘀𝗳𝗲𝗲𝗿 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗕𝗼𝗱𝘆𝗹𝗶𝗻𝗲?
"Als team zijn we een hechte club. We helpen, ondersteunen en vullen elkaar aan op werkgebied en soms ook daarbuiten. Er is ruimte voor een andere mening of visie, waardoor je als team kunt groeien."

Daphne: 

𝗞𝘂𝗻 𝗷𝗲 𝘄𝗮𝘁 𝗺𝗲𝗲𝗿 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝗷𝗲𝘇𝗲𝗹𝗳 𝘃𝗲𝗿𝘁𝗲𝗹𝗹𝗲𝗻?
"Ik ben Daphne van Zuidam. 32 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Breskens. We hebben 2 kindjes".

𝗛𝗼𝗲 𝗯𝗲𝗻 𝗷𝗶𝗷 𝗯𝗶𝗷 𝗕𝗼𝗱𝘆𝗹𝗶𝗻𝗲 𝘁𝗲𝗿𝗲𝗰𝗵𝘁 𝗴𝗲𝗸𝗼𝗺𝗲𝗻?
"Ik ben opgegroeid in de horeca. Ik heb altijd gewerkt op top niveau, maar wilde wat anders doen. Ik ben destijds mij meer gaan verdiepen in voeding en sport. Daardoor ben ik toen ook 14 kilo afgevallen. Ik besloot mijn kennis te verbreden en ben een sport-gerelateerde opleiding gaan volgen. Zodoende ben ik bij Bodyline terecht gekomen en werk ik hier nu al 4 jaar".

𝗪𝗮𝘁 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝘄𝗲𝗿𝗸𝘇𝗮𝗮𝗺𝗵𝗲𝗱𝗲𝗻?
"Mijn werkzaamheden binnen Bodyline zijn best breed en veelzijdig. Administratie, balie dienst, fitness en groepslessen (waaronder BodyVive, BodyPump en Spinning). Ik werk zowel op locatie Bodyline Terneuzen als FITR CLUB Oostburg".

𝗪𝗮𝗮𝗿 𝗯𝗲𝗻 𝗷𝗲 𝘁𝗿𝗼𝘁𝘀 𝗼𝗽 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗷𝗲 𝘄𝗲𝗿𝗸?
"Waar ik trots op ben voor mijzelf is dat ik zie dat ik blijf ontwikkelen en dat ik niet stil sta. Er komen altijd wel projecten bij waar we mee gaan werken en waar we ons in moeten verdiepen. Het is altijd leuk om aan te bieden aan de klant en tegelijkertijd leerzaam voor mijzelf. Het is een afwisselende baan wat het voor mij nog leuker maakt".

𝗛𝗼𝗲 𝗯𝗲𝘃𝗮𝗹𝘁 𝗱𝗲 𝘀𝗳𝗲𝗲𝗿 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗕𝗼𝗱𝘆𝗹𝗶𝗻𝗲?
"We staan altijd voor elkaar klaar. Dit zorgt voor een gezellige sfeer en een hechte groep. Werken met collega’s is daardoor eigenlijk altijd fijn. De leden zijn enthousiast, dat heeft uiteraard een positieve invloed op ons en dat zie je terug bij de ontvangst en in de lessen die wij geven!"


 

Jolanda: 

𝗞𝘂𝗻 𝗷𝗲 𝘄𝗮𝘁 𝗺𝗲𝗲𝗿 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝗷𝗲𝘇𝗲𝗹𝗳 𝘃𝗲𝗿𝘁𝗲𝗹𝗹𝗲𝗻?
Ik ben jolanda van den Hende. Al 39 jaar en gelukkig getrouwd. mama van 1 dochter.

𝗛𝗼𝗲 𝗯𝗲𝗻 𝗷𝗶𝗷 𝗯𝗶𝗷 𝗕𝗼𝗱𝘆𝗹𝗶𝗻𝗲 𝘁𝗲𝗿𝗲𝗰𝗵𝘁 𝗴𝗲𝗸𝗼𝗺𝗲𝗻?
ik was klant bij Bodyline en kwam aan de praat met Marion. Zij deed op dat moment de schoonmaak in Hulst. Ze was van plan om te stoppen en dacht dat deze baan ook wel iets voor mij zou zijn. Dit kwam perfect uit voor mijn gezinssituatie toen, en nu nog.

𝗪𝗮𝘁 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝘄𝗲𝗿𝗸𝘇𝗮𝗮𝗺𝗵𝗲𝗱𝗲𝗻?
In 2019 ben ik dus begonnen als interieurverzorgster. Al snel werd er mij gevraagd om de kinderopvang hierbij te doen. Dit sprak mij alleen maar aan! Ondertussen is ook het balie werk erbij gekomen. Je kunt mij dus terugvinden in de schoonmaak, kinderopvang of achter de balie.

𝗪𝗮𝗮𝗿 𝗯𝗲𝗻 𝗷𝗲 𝘁𝗿𝗼𝘁𝘀 𝗼𝗽 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗷𝗲 𝘄𝗲𝗿𝗸?
Dat we met het team alles netjes en top houden! Ook ben ik enorm trots op mijn collega's. Als ik zie dat een nieuwe klant wat onzeker start op aanraden van de huisarts. En na de eerste les stralend aan de koffie zit met een nieuwe groep vrienden. Je ziet leden lichamelijk fitter worden, maar ook mentaal worden ze enorm vrolijk!

𝗪𝗮𝘁 𝗶𝘀 𝗵𝗲𝘁 𝗹𝗲𝘂𝗸𝘀𝘁𝗲 𝗮𝗮𝗻 𝘄𝗲𝗿𝗸𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗕𝗼𝗱𝘆𝗹𝗶𝗻𝗲?
Als de vloer in de sop staat - tijdens het werk - even een dansje doen in de kleedkamer. Zo sport ik toch stiekem mee... maar sssst 🤫Barbara: 

𝗞𝘂𝗻 𝗷𝗲 𝘄𝗮𝘁 𝗺𝗲𝗲𝗿 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝗷𝗲𝘇𝗲𝗹𝗳 𝘃𝗲𝗿𝘁𝗲𝗹𝗹𝗲𝗻?
"Ik ben Barbara, kom uit Australië en heb sinds 1999 in Nederland en België gewoond. Ik kwam oorspronkelijk naar Europa om mijn carrière als moderne danseres voort te zetten. Tien jaar geleden ben ik overgeschakeld van dance naar yoga."

𝗪𝗮𝘁 𝗶𝘀 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝘆𝗼𝗴𝗮 𝗮𝗰𝗵𝘁𝗲𝗿𝗴𝗿𝗼𝗻𝗱?
"Ik ben opgeleid als Hatha, Yin and Perinatal yoga docent. Verder heb ik trainingen gedaan in Experiential Anatomy, Trauma Informed Yoga, Yoga Geschiedenis en Somatic Counselling Skills. Ik ben bijna klaar met een 800 uur Yoga Therapy Diploma. Zelf ben ik trainer bij een 200-uur Teacher Training en begin binnenkort as assistent bij de Yoga Therapy Diploma in London."

𝗪𝗮𝘁 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝘄𝗲𝗿𝗸𝘇𝗮𝗮𝗺𝗵𝗲𝗱𝗲𝗻?
" Iedere dag ziet er wel een beetje anders uit. In een gemiddeld week geef ik Yin, Hatha en Flow lessen bij Bodyline. Ik geef privélessen in Antwerpen en online een paar dagen per week en ben ook veel bezig met studeren en voorbereiden van lessen."

𝗪𝗮𝗮𝗿 𝗯𝗲𝗻 𝗷𝗲 𝘁𝗿𝗼𝘁𝘀 𝗼𝗽 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗷𝗲 𝘄𝗲𝗿𝗸?
"Ik vind het fijn dat yoga meer serieus wordt genomen. Yoga benaderd onze gezondheid op een holistische manier. Ik vind de vraag of yoga zweverig is of niet, achterhaald. Wij zijn dat cliché toch ver voorbij? We weten inmiddels dat onze fysieke, mentale, emotionele en zelfs spirituele toestand invloed hebben op elkaar. Wie blijft kalm en gelukkig als ze chronische rugpijn hebben? Ik vind het dus fijn dat we dit serieus nemen en hier mee aan de slag gaan."

𝗛𝗼𝗲 𝗯𝗲𝘃𝗮𝗹𝘁 𝗱𝗲 𝘀𝗳𝗲𝗲𝗿 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗕𝗼𝗱𝘆𝗹𝗶𝗻𝗲?
"Ik hou van de vriendelijk en laagdrempelig sfeer van Bodyline. Iedereen is welkom- jong, oud, spierballen, herstellend, whatever. Zo moet dat zijn. En ik hou vooral van de grote en lichte yoga zaal" 

Cookie instellingen