Uit het receptenboek van Britte

Tagliatelle met zalm en spinazie
Bereiding: 30 min

Ingrediënten (4 personen)
350 gr tagliatelle
350 ml kookroom
400 gr verse spinazie
200 gr gerookte zalm
1 ui
250 gr cherrytomaatjes
40 gr pijnboompitten
2 teentjes knoflook
1 eetlepel olijfolie
peper en zout

Bereidingswijze:
- Kook de tagliatelle volgens de verpakking. Snipper dr ui en snijd de knoflook in kleine stukjes. Verwarm de olie in een wokpan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de spinazie toe en laat het slinken. Schenk de kookroom erbij en breng het op smaak met peper en zout. 
- Halveer de tomaatjes en snijd de zalm in stukjes. Voeg de tagliatelle toe en meng het goed door elkaar. Verdeel het mengsel over de borden en bestrooi het met pijnboompitten. 

Eet smakelijk!
Cookie instellingen