Uit het receptenboek van Linda
Zomerse bietjes salade met quinoa!
Nodig:
- Gekookte rode bietjes, 4 stuks
- Quinoa
- Komkommer 1/2
- Appel 2 kleine
- Cherrytomaatjes en/of zongedroogde tomaatjes
- Bieslook 4 takjes
- Veldsla 150 – 200 gram
- Walnoten handje
- Geitenkaas 150 – 200 gram
- Honing
- Olijfolie
Kook de quinoa volgens de bereidingswijze op de verpakking en laat deze afkoelen. Snijd de bietjes, appels, komkommer en (zongedroogde)tomaatjes op kleine stukjes en meng deze in een grote schaal.
Verdeel de salade over 4 borden. Doe hierover het bietjes-appel-mengsel. Als laatste verdeel je de walnoten, geitenkaas en bieslook hierover. Sprenkel er wat olijfolie, peper, zout, honing en bieslook over.
Smakelijk eten!