Vanessa's stoverij van Pulled Jackfruit en kastanjechampignons

Wat heb je nodig?
  • 2x Jackfruit in blik
  • 3x sjalot
  • 250g kastanjechampignons
  • 2 tabletten bospaddestoelenbouillion
  • soeplepel tomatenpureeconcentraat
  • flinke scheut rode wijn
  • Jonnie Boer zwolsche stoofkruiden
  • gemalen peper
  • water naar believen 
Dit is altijd een toppertje bij de kerst voor mijn vegetarische dochters en nichtje. De "kalkoen-eters"willen ook altijd proeven. De sjalotten en kastanjechampignons stoven en dan het jackfruit (eerst laten uitlekken) erbij  en de tomatenpuree. Dit samen een paar minuten laten sudderen en dan de scheut wijn. Ook weer even sudderen en dan de kruiden en bouillontabletten. Water bijschenken tot het net onder staat en dan op een zacht vuurtje laten sudderen. Kan je makkelijk vooraf maken. Zo kunnen de smaken nog een dagje trekken.
 
Cookie instellingen