Pound Fit & Unplugged

Pound Fit is de eerste op drummen geïnspireerde workout die verschillende fitnesstijlen combineert. Een muzikale fitness workout waarbij je met de speciaal verwaarde drumsticks (ripstix) drumt op de beats van de te gekke rockmuziek. Je beleeft een echte full body workout, met een combinatie van pilates, kracht en cardio. 
 

POUND Unplugged is een 30 minuten durende workout die gerichte, intensieve oefeningen combineert met herstellende bewegingen, ritmische ademhaling en meditatie. De training is snel, efficiënt en uitdagend en begeleidt de deelnemers doorheen een reis die opzettelijk ontworpen is om de gezondheid en fitheid van de gehele persoon te bevorderen - mentaal, fysiek en emotioneel. 

Door Ripstix te gebruiken (verzwaarde drumstokken) bij de oefeningen, verbindt POUND Unplugged geest, lichaam en geluid om meeslepende, zintuigelijke ervaringen te creëren die je nog nooit hebt meegemaakt in een groepsfitnessles. 


De houding van het lichaam in combinatie met de techniek vraagt veel focus. Je kunt je helemaal uitleven op opzwepende rock, dance en popmuziek.  


 

Wat neem ik mee?

- Sportschoenen voor binnen

- Bidon met water

- Handdoek

 

Pound wordt gegeven in Hulst. Bekijk het rooster voor de dagen en tijden. Wil je ook eens meedoen aan een les Pound? Kom gerust langs voor een proefles!

 

Liever een andere groepsles? Neem dan een kijkje op het overzicht van al onze Les Mills groepslessen of al onze Bodyline groepslessen.

 

Cookie instellingen