Pound Fit & Unplugged

Pound Fit is de eerste op drummen geïnspireerde workout die verschillende fitnesstijlen combineert. Een muzikale fitness workout waarbij je met de speciaal verwaarde drumsticks (ripstix) drumt op de beats van de te gekke rockmuziek. Je beleeft een echte full body workout, met een combinatie van pilates, kracht en cardio. 
 

POUND Unplugged is een les van 30 minuten die gerichte bewegingen met hoge intensiteit in evenwichtoefeningen met herstellende oefenoefeningen, ritmische ademhaling en meditatie. Met Ripstix, oefendrumsticks, begeleide training van de deelnemers door een zeere, ritmische reis die is ontworpen om de gezondheid en fitheid van de hele persoon te realiseren - fysiek, fysiek en gevormd. Snel, efficiënt en uitdagend, POUND Unplugged geest, lichaam en om meeslepende, zintuiglijke ervaringen te creëren, in het kader van tot wat je hebt meegemaakt in een groepsfitnessles.


De houding van het lichaam in combinatie met de techniek vraagt veel focus. Je kunt je helemaal uitleven op opzwepende rock, dance en popmuziek.  


 

Wat neem ik mee?

- Sportschoenen voor binnen

- Bidon met water

- Handdoek

 

Pound wordt gegeven in Hulst. Bekijk het rooster voor de dagen en tijden. Wil je ook eens meedoen aan een les Pound? Kom gerust langs voor een proefles!

 

Liever een andere groepsles? Neem dan een kijkje op het overzicht van al onze Les Mills groepslessen of al onze Bodyline groepslessen.

 

Cookie instellingen