ZUMBA GOLD

Zumba betekent letterlijk 'snel bewegen en lol hebben'. Bij Zumba Gold brengen we het tempo van de dansritmes iets naar beneden, maar blijft het pleziergehalte onverminderd en de zumbastijl met de latijns amerikaanse dansritmes onveranderd. Zumba Gold kent geen moeilijke choreografie en is dus heel geschikt voor iedereen die van swingende muziek houdt. Iedereen kan in dezelfde les op zijn eigen niveau meedoen en toch van een complete workout genieten.

Ben jij dol op dansen en muziek? En, heb jij zin om mee te doen met de twist, jive en cha cha cha? Dan is deze workout zeker iets voor jou! 

'Zumba Gold, dancefitness for the young at heart'

 

Nieuw bij Zumba Gold?

Of je nu de workout start met je linker of rechtervoet maakt helemaal niet uit, noch hoeveel of hoe weinig ritme je hebt. In deze les ligt de nadruk op de basisbewegingen, waardoor alles makkelijk te volgen is. Een boost voor Body, mind & soul.


 

Wat neem ik mee?

– Sportschoenen voor binnen

– Bidon met water

– Handdoek
 

Zumba Gold wordt gegeven in Hulst en Terneuzen. Bekijk het rooster voor de dagen en tijden. Wil je ook eens meedoen aan een les Zumba Gold? Kom gerust langs voor een proefles!

 

Liever een andere groepsles? Neem dan een kijkje op het overzicht van al onze Les Mills groepslessen of al onze Bodyline groepslessen.

Cookie instellingen