Fitness

Individuele fitness mag zonder reserveren binnen plaatsvinden. Elke locatie heeft een eigen indeling qua fitnessruimte. Hieronder meer info:

 

 

Terneuzen

Fitnessruimte 1: dit is de grote fitnessruimte met o.a. de meeste cardiotoestellen, het life-fitness kracht circuit, de cable motion krachtlijn en de functionele mat waar de circuittrainingen plaatsvinden.

  
 

Fitnessruimte 2: dit is de krachttrainingsruimte die aan de bar grenst inclusief de verdieping daarboven. Deze zijn voorzien van kracht- en enkele cardio toestellen    

Hulst

We hebben 3 trainingsruimtes gecreëerd in onze club in Hulst. Iedere ruimte heeft een specifiek trainingselement en cardiotoestellen (zoals loopband, crosstrainer, fiets en roeitrainer). De stairmaster (trap) staat in de zone Fitness en circuit. In alle zones is het toegestaan om met max. 15 mensen tegelijk te trainen.

 

Ruimte 1: Fitness (studio Fitness)

In deze zone staan verschillende cardio apparaten (zoals fiets, loopband, stairmaster en crosstrainer). Vervolgens kun je trainen met de witte krachttoestellen. Tevens kun je gebruik maken van de oranje mat voor een functionele training (core, trx, slam balls etc.).   

Ruimte 2: Kracht (studio Kracht)

In deze zone staat een airbike, loopband, crosstrainer en roei apparaat voor je cardio training of warming-up. Verder staan hier de zwarte krachttoestellen, squat racks, multi trainingsstations, dumbells t/m 40kg en is het mogelijk om gebruik te maken van de oranje mat. Daar kun je oefeningen doen met losse materialen of gebruiken voor je core training.   

Ruimte 3: Circuit (studio 3 + Plein)

In studio 3 en op het plein hebben we een derde fitnessruimte gecreëerd. Je kan beginnen met een warming up d.m.v. een loopband, fiets, roei apparaat, stairmaster en/of crosstrainer. In deze studio is het mogelijk om een functionele circuit training te doen die is samengesteld door onze fitnessinstructeurs. Het is een full-body training die je kan aanpassen aan je eigen niveau. Wil jij op dat moment liever een andere training doen dan is dat ook mogelijk. Bij deze ruimte hoort ook het plein, hier hebben we het life-fitness basis circuit opgesteld. Met deze apparaten kan je ook al je spiergroepen trainen.   

Oostburg

Individuele fitness/circuit training mag weer in de gebouwen plaatsvinden. Je reserveert je fitnessruimte en sportmoment via de Sportivity App. Betreed het gebouw via de hoofdingang van het gezondheidscentrum Antonius. Kom je voor een groepsles? Dan kun je direct naar de achterkant van het gebouw voor het parkeren van de auto of fiets.

 


 
Cookie instellingen