CORE™

CORE™ is het programma dat zich richt op de romp en de spieren die je bovenlichaam aansluiten op het onderlichaam. Het is ideaal voor het versterken van je buik en billen, het verbeteren van functionele kracht en bij het herstellen en voorkomen van blessures. Alle oefeningen in de CORE les hebben opties, het is dus uitdagend maar ook haalbaar voor ieder fitnessniveau. Je maakt tijdens de les niet alleen gebruik van je eigen lichaamsgewicht, maar ook van weerstandsbanden en gewichtsschijven.

  

In elke les wordt een goede techniek en bewustwording daarvan benadrukt. Zo leer je over je lichaam en maak je het tegelijkertijd sterker.

 

NIEUW BIJ CORE?

De CORE les duurt exact een half uur. Elke track focust op een specifiek lichaamsdeel of spiergroep. Luister naar de verschillende opties per oefening en kies de variant die bij jou past, zo maak je de les haalbaar maar ook uitdagend.


Wat neem ik mee?

- Sportschoenen voor binnen

- Bidon met water

- Handdoek

 

CORE wordt gegeven in Hulst en Terneuzen. Bekijk het rooster voor de dagen en tijden. Wil je ook eens meedoen aan een les CORE? Kom gerust langs voor een proefles!

 

Liever een andere groepsles? Neem dan een kijkje op het overzicht van al onze Les Mills groepslessen of al onze Bodyline groepslessen.

Cookie instellingen