Aanbod & rooster

Bekijk hieronder de roosters van alle locaties. De meeste lessen en activiteiten zijn zoals je deze van ons gewend bent, hier en daar zijn er kleine wijzigingen. Daarom geven wij een kleine toelichting per les: 

– Rooster Terneuzen (Vanaf 5 juli)
– Rooster Hulst (vanaf 5 juli)
– Rooster Oostburg (Vanaf 5 juli)

Rooster vanaf 6 september: 
– Rooster Terneuzen
– Rooster Hulst 
– Rooster Oostburg


Toelichting bij de lessen/activiteiten:  
Fitness
Individuele fitness mag weer binnen plaatsvinden. Je reserveert je fitnessruimte en sportmoment via de Sportivity App. Betreed het gebouw via de hoofdingang en verlaat de sportruimtes via de nooduitgangen. De kleedkamers zijn nog niet in gebruik dus zorg dat je sportkleding aan hebt.

Terneuzen
Fitnessruimte 1: dit is de grote fitnessruimte met o.a. de meeste cardiotoestellen, het life-fitness kracht circuit, de circuittrainingen en cable motion krachtlijn.
  

   
Fitnessruimte 2: dit is de krachttrainingsruimte die aan de bar grenst inclusief de verdieping daarboven. Deze zijn voorzien van kracht- en enkele cardio toestellen.
   

   
*Let op: Reserveren via de Sportivity App is verplicht. Je mag slechts één ruimte per uur reserveren, je maakt enkel gebruik van de gereserveerde ruimte. Zo heeft iedereen een eerlijke kans om te sporten en blijft het maximaal aantal bezoekers per ruimte gehandhaafd. 

Openingstijden balie en fitness:
Maandag     07:00-21:30u
Dinsdag       08:00-21:30u
Woensdag   07:00-21:30u
Donderdag  08:00-21:30u
Vrijdag         07:00-21:00u
Zaterdag      08:00-12:00u
Zondag        08:00-12:00u

Hulst
We hebben 3 trainingsruimtes gecreëerd in onze club in Hulst. Iedere ruimte heeft een specifiek trainingselement en cardiotoestellen (zoals loopband, crosstrainer, fiets en roeitrainer). De stairmaster (trap) staat in de zone Fitness en circuit. In alle zones is het toegestaan om met max. 15 mensen tegelijk te trainen. Je kunt max. 1,5uur per dag een ruimte reserveren. 

*Let op: Reserveren via de Sportivity App is verplicht. Je mag slechts één ruimte per 1,5u reserveren, je maakt enkel gebruik van de gereserveerde ruimte. Zo heeft iedereen een eerlijke kans om te sporten en blijft het maximaal aantal bezoekers per ruimte gehandhaafd. 

Ruimte 1: Fitness (studio Fitness)
In deze zone staan verschillende cardio apparaten (zoals fiets, loopband, stairmaster en crosstrainer). Vervolgens kun je trainen met de witte krachttoestellen. Tevens kun je gebruik maken van de oranje mat voor een functionele training (core, trx, slam balls etc.). Bekijk hier de video voor de Fitness routing. 
   
   

   
Ruimte 2: Kracht (studio Kracht)
In deze zone staat een airbike, loopband, crosstrainer en roei apparaat voor je cardio training of warming-up. Verder staan hier de zwarte krachttoestellen, squat racks, multi trainingsstations, dumbells t/m 40kg en is het mogelijk om gebruik te maken van de oranje mat. Daar kun je oefeningen doen met losse materialen of gebruiken voor je core training. Bekijk hier de video voor de Kracht routing. 
   

   
Ruimte 3: Circuit (studio 3 + Plein)
In studio 3 en op het plein hebben we een derde fitnessruimte gecreëerd. Je kan beginnen met een warming up d.m.v. een loopband, fiets, roei apparaat, stairmaster en/of crosstrainer. In deze studio is het mogelijk om een functionele circuit training te doen die is samengesteld door onze fitnessinstructeurs. Het is een full-body training die je kan aanpassen aan je eigen niveau. Wil jij op dat moment liever een andere training doen dan is dat ook mogelijk. Bij deze ruimte hoort ook het plein, hier hebben we het life-fitness basis circuit opgesteld. Met deze apparaten kan je ook al je spiergroepen trainen. Bekijk hier de video voor de Circuit routing. 
   

   
Openingstijden balie en fitness:
Maandag t/ donderdag           08:00-21:30u
Vrijdag                                    08:00-21:00u
Zaterdag                                 08:00-12:00u
Zondag                                   08:00-12:00u

Oostburg 
Individuele fitness/circuit training mag weer in de gebouwen plaatsvinden. Je reserveert je fitnessruimte en sportmoment via de Sportivity App. Betreed het gebouw via de hoofdingang van het gezondheidscentrum Antonius. Kom je voor een groepsles? Dan kun je direct naar de achterkant van het gebouw voor het parkeren van de auto of fiets.


   
Openingstijden fitnessruimte:
Maandag       09:00 – 12:00 | 17:00 – 21:00
Dinsdag         09:00 – 12:00 | 17:00 – 21:00
Woensdag     09:00 – 12:00 | 17:00 – 21:00
Donderdag    09:00 – 12:00 | 17:00 – 21:00
Vrijdag           09:00 – 12:00 
Zaterdag        09:00 – 12:00 

Meer focus op jouw gezondheid via het Fit & Healthy programma (Terneuzen en Hulst)
Kan jouw gezondheid wel wat extra aandacht gebruiken komende weken? Of heeft de covid periode je doen inzien dat je gezondheid wel een boost kan gebruiken? Doe dan mee aan ons twaalf weken Fit & Healthy programma. Het programma start met een intake om inzicht te krijgen in je huidige gezondheid, leefwijze en wat je wilt bereiken. Train je in de fitness, dan plant jouw coach drie begeleide afspraken voor je in. Ook wanneer je enkel groepslessen volgt kan je deelnemen aan dit programma. Iedere week ontvang je een nieuwsbrief van je coach met nuttige tips over gezondheid. Hier ga je mee aan de slag en ondertussen sport je lekker door. In week 6 heb je een tussenevaluatie en in week 12 een eindevaluatie. Indien je dit programma wilt volgen mail dan naar Femke via femke@bodylinehc.nl (voor Terneuzen) en Daniella via daniella@bodylinehc.nl (voor Hulst) en laat jouw naam en contactgegevens achter. Je wordt gecontacteerd om een afspraak te maken.

Online Lessen
Er blijven twee Yoga lessen online plaatsvinden via het Facebook kanaal
Dinsdag 09:00-10:00u Yin Yoga online
Woensdag 10:15-11:15u Hatha Yoga online

Maatregelen