BodyBike Smart+

BODYBIKE SMART+
We zijn ontzettend trots op onze nieuwe aanwinst in de clubs: de meest innovatieve bike van dit moment! Zonder zwakke plekken, met een strak design en connectiviteitsfunctionaliteiten die vandaag de dag gewenst zijn. 

Waarom is deze spinningfiets zo uniek? 
  • Gebruiksgemak speelt een belangrijke rol, want als gebruiker kun je makkelijker en sneller je perfecte fietspositie instellen. De bike is zo ontworpen, dat je beter een maximale kracht output kunt geven.
  • Met de BODY BIKE SMART+ APP kun je al jouw trainingsresultaten bijhouden. Je kunt de app zelfs koppelen aan een bestaand Strava account.
  • Smartphone bijna leeg? Geen probleem! Met een oplaadkabel is het mogelijk om via de USB poort op de fiets een telefoon zelf op te laden. Wel een beetje doortrappen dan! 
‚Äč  
Gebruik van de app
Elke workout gaat in combinatie met de juiste informatie. Jij wilt weten hoe hard je hebt gefietst en hoe ver. De BODY BIKE SMART+ APP (of BODY BIKE Indoor Cycling App) geeft je de mogelijkheid om je trainingsresultaten op je smartphone te weergeven en te bewaren in je workout geschiedenis. 
 
Heb je extra hulp nodig met het instellen van de fiets of de app? Dan staan onze trainers graag voor je klaar! 
Cookie instellingen