Bodyline Events Alp d'Huez

Bodyline Events
In mei 2020 beklimmen we de Alp d’Huez fietsen, wandelend en zelfs hardlopend. Dat mag iedereen lekker zelf weten. We kijken hier enorm naar uit. Mocht jij een uitdaging niet uit de weg gaan en mee op reis willen dan kan dat alsnog. Er zijn nog vijf plaatsen over in onze Alp d’Huez reis.

De reis ziet er als volgt uit:
Op woensdag 20 mei vertrek je vroeg in de ochtend vanaf Bodyline Terneuzen met de bus. Samen met je reisgenoten heb je een comfortabele reis met twee tot drie stops. Zo’n 13 tot 14 uur later stap je uit de bus en begeef je je aan de voet van de Alp d’Huez op accommodatie Le Grand Renaud. Het welkomstcomité van Bodyline staat voor je klaar met een drankje en de tafels zijn gedekt voor een diner. Na gepaste gezelligheid zoek je je bed op in je gites en rust je uit voor je eerste sportieve dag. Dit herhalen we dagelijks. Gezellig samen eten, een klein feestje met onze huis-DJ’s en daarna lekker naar bed!

Sportdag 1 (donderdag 21 mei)
  • De fietsers fietsen in de omgeving van de Alp d’Huez een tocht van 60-100 km, afhankelijk van de omstandigheden. Het kan zijn dat de groep wordt gesplitst waarbij de ene groep
  • De wandelaars worden naar een hoger gelegen punt gebracht voor een bergwandeling. Er wordt een langere en een kortere wandeling aangeboden.
Sportdag 2 (vrijdag 22 mei)  D-DAY
  • Aan de voet van de Alp d’Huez starten de fietsers met hun beklimming. Of je nu één, twee of drie keer de berg wilt trotseren, je doet dit op eigen tempo. Onze fietscoaches geven tips en steun terwijl onze auto heen en weer rijdt voor materiële support. Dit geldt ook voor de hardlopers.
  • De wandelaars gaan niet via het asfalt pad naar de top, maar via een bergpad. De wandelaars worden begeleidt door onze coaches.
  • Bij aankomst aan de top is er gelegenheid om te proosten op de overwinning en s’avonds gaat het feestje na het eten verder.
Sportdag 3 (zaterdag 23 mei)
  • De fietsers doen nog een ronde in de omgeving. Afhankelijk van de groep en de omstandigheden wordt de route bepaald.
  • De wandelaars kunnen nog een avontuurlijke wandeling richting het meer doen op 1500 meter hoogte.
  • Of doe mee aan het avonturen programma. Klimmen/kletteren langs een rotswand en raften in het frisse bergwater onder begeleiding van professionals.
Op zondag 24 mei zijn je spullen ingepakt, staat de bus klaar en rijden we om 8:00u terug richting Nederland. Moe maar voldaan en vol nieuwe energie arriveer je in de loop van de avond in Terneuzen. 

Lijkt jou dit wel wat en wil meer weten over de prijzen? Klik dan op de link en schrijf je in.
https://events.healthcenterbodyline.nl/alpe-dhuez-2020/


 
Cookie instellingen