Nieuwe fitness Hulst

Next level coaching met Technogym

Bodyline investeert in nieuwe kracht- en cardio toestellen van Technogym, daarnaast geven wij komende maand onze fitness in Hulst een make-over waarbij we gaan voor een moderne look en feel. Denk hierbij aan een nieuwe fitnessvloer, een aangepast verlichtingsplan en sfeervolle decoraties.

 

Samantha van Splunder: "Deze investering draagt bij aan onze ambitie om onze leden nog beter te coachen (zowel in de club, thuis als op het werk). Via de MyWellness Cloud kunnen wij diverse schema's voor onze leden maken en met hen delen. Zij kunnen het schema makkelijk via hun smartphone koppelen aan het toestel. Via het toestel krijgen ze specifieke coaching op het gebied van uitvoering en tempo. Alle gegevens worden opgeslagen in de app, zodat je altijd jouw resultaten binnen handbereik hebt. Zowel je indoor- als outdoor trainingen kun je hier aan toevoegen. En niet onbelangrijk: Technogym is de marktleider op het gebied van fitnessoplossingen. Wereldwijd wordt er flink geïnvesteerd in het up-to-date en veilig houden van alle software".

Hoe gaan wij dit doen?
 

Vanaf 9 december starten wij met de verbouwing van de fitnessruimte in Hulst. Onze fitness zal hierdoor één week (van 9 t.e.m. 16 december) gesloten zijn. In deze periode kun je wel gebruik maken van de trainingsruimte in studio 1 en kun je deelnemen aan onze groepslessen. Je kunt alle beschikbare trainingen terugvinden in de Sportivity App. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om deze periode te trainen in onze fitness in Terneuzen, hier kun je alvast kennis maken met de Technogym apparatuur.


Cookie instellingen