Nieuwe lessen in Oostburg

VANAF JANUARI IN OOSTBURG! 

Bij Bodyline Oostburg kunt u vanaf januari trainen onder begeleiding in kleine groepen. 
Elke week bieden wij nieuwe afwisselende trainingen aan. 

Wat zijn de voordelen van trainen in groepsverband? 
1. Variërende trainingsvormen 
2. In groep, maar gericht op ieders niveau
3. motiverend
4. samen trainen is leuker dan alleen
5. "Stok achter de deur"

Groepstrainingen: 
Fitness Start: een trainingsmoment voor deelnemers die voor het eerst fitness gaan beofenen. Een rustige opbouw waarbij verschillende fitnessfacetten centraal staan. 

* Fitness training: Is een gevarieerde training met fitness materialen. De instructeur zorgt dat de oefeningen juist worden uitgevoerd en dat ieder op zijn of haar eigen niveau traint. 

* Vitaliteitsgroepen: Specifieke coachtrajecten gericht op het verbeteren van de gezondheid door: algemene dagelijkse bewegen te stimuleren, regelmatig te sporten en gezonder te eten. Bodyline heeft hiervoor een programma ontwikkeld samen met het bedrijfsleven en de zorg. 

* Yoga: Is een klassieke bewegingskunst die preventief kan werken door het gevoel, lichaam en geest te beheersen. Yoga wordt steeds populairder en zal in verschillende vormen te beoefenen zijn. 

* Spinning: Is een gevarieerde indoor fietstraining, waarbij de intensiteit varieert van matig tot hoog. Het verbeteren van je uithoudingsvermogen, spierkrahct in je benen en trapvermogen train je het best wanneer je gevarieerd traint. 

* Pilates: De pilates lessen gaan uit van fuctionele pilates met als doel een complete work-out. De oefeningen zijn geircht op veilig bewegen waarbij altijd aandacht is voor de rug, nek en schouders. Pilates gaat over gecontroleerd kunnen bewegen met de juiste kracht en coördinatie. Ontdek de belastbaarheid van je lichaam op het niveau dat bij je past! 

* Individuele fitness: U kunt naast de groepstrainingen persoonlijk gebruik maken van de fitnessruimte. Wie bieden de mogelijkheid om met een persoonlijk schema uw wensen of doelen te behalen.

Heb jij interesse? Meld je aan via oostburg@bodylinehc.nl


 
Cookie instellingen