Open dag 30 september

Gratis sportlessen tijdens open dag bij Bodyline healthcenter Terneuzen. 

Op zaterdag 30 september opent Bodyline healthcenter Terneuzen van 10.00 tot 14.00 uur haar deuren voor een open dag. Een leuke gelegenheid om eens binnen te stappen en kennis te maken met de grootste sportclub van Zeeuws-Vlaanderen. 

 

Er zijn rondleidingen doorheen de volledige club en verschillende trainers zijn aanwezig om je informatie te geven over hoe je kunt werken aan een gezonde leefstijl. Daarnaast zijn er tal van gratis groepslessen waar je direct aan kunt deelnemen. Van yoga tot spinning, voor ieder wat wils. Dus neem je sportkleding mee en ervaar het sportaanbod direct tijdens de open dag. 

 

Bodyline healthcenter heeft een vestiging in Terneuzen én Hulst. Met een ruime fitness, uitgebreid groepslessen rooster, zwembad en sauna is het de grootste sportschool van Zeeuws-Vlaanderen. Afgelopen periode hebben ze flink geïnvesteerd, in o.a. de nieuwste Technogym sportapparatuur en trainers-opleidingen. Zo hebben ze de kennis én apparatuur is huis om jou te helpen met het behalen van jouw (sportieve) doelen. 

 

Heb je vragen over gezondheid, bewegen of leefstijl? Stel ze tijdens de open dag direct aan een van de gediplomeerde coaches. Geniet daarnaast van leuke acties, de gezellige sfeer en gezonde snacks. 

In het kort: 
Wanneer: 30 september (10.00 tot 14.00 uur)
Waar: Bodyline healthcenter Terneuzen, Vliegende Vaart 1. 
Wat: Gratis proeflessen, informatie van coaches, rondleiding door de club. 

Cookie instellingen