Personal Bodyplan Box

Haal vanaf maandag 9 januari jouw Personal Bodyplan Box op bij de balie. In de box vind je een o.a. een "Golden Ticket", een 8-weken begeleidingsplan en leuke geschenken. Hiermee willen wij je graag helpen met het behalen van jouw sportieve doelen én bedanken voor je steun tijdens de corona-periode. 

Je kunt tot eind februari jouw box bij de balie ophalen. Tot snel in onze clubs! 

Voorwaarden: 
1. De Personal Bodyplan Box kun je vanaf 9 januari ophalen bij de Bodyline balie. Iedereen met een Bodyline abonnement kan de box ophalen, behalve ABC-zwemles. De box is bedoeld om jullie te bedanken voor de steun tijdens de corona-periode. Onze ABC-zwemmers hebben direct na het opheffen van de corona maatregelen inhaal lessen aangeboden gekregen. 

2. Je kunt de box t.e.m. 28 februari 2023 ophalen. De bonnen zijn geldig t.e.m. 1 juni 2023. 

3. Golden Ticket; geef een vriend of vriendin 1 maand gratis sporten bij Bodyline cadeau. Als hij of zij na de proefperiode een abonnement neemt bij Bodyline krijg jij zelf een maand gratis sporten cadeau. De vriend(in) moet een minimum leeftijd van 15 jaar hebben. Slechts 1 bon per persoon in te wisselen. 

4. Horecabon; bij de eerste consumptie lever je de horecabon in bij de bar. Het restant bedrag wordt op jouw barkaart geplaatst, zo kun je deze nadien nog besteden. 

5. Bodyline behoudt zich het recht voor om naar eigen inzicht en zonder opgave van redenen de Actie op elk moment te wijzigen, te beëindigen, te verlengen en/of prijzen of de algemene of aanvullende actievoorwaarden te wijzigen.

 

Cookie instellingen