Powerlifting workshops

De powerlifting workshops worden voor een bepaalde periode gegeven, in Hulst. Tijdens de workshops behandelen we in 90 minuten de drie oefeningen die centraal staan tijdens deze sport:

·      Squat

·      Bench press

·      Deadlift

Iedere week komt er één oefening aan bod. We hebben drie weken les, dan één week niet.

Iedere les bestaat uit een interactieve theorie- en praktijkgedeelte. We gaan dus eerst met de theorie van de lift van die week aan de slag. Deze theorie vertalen we direct naar de praktijk, doordat we hier in het tweede gedeelte van die les mee aan de slag gaan.

Aangezien we vanaf de basis beginnen kan iedereen aan de workshop deelnemen, want voor zowel de beginner als de gevorderde kun je handige tips & tricks verwachten!

Waarom de powerlifting-workshops?

·      Je leert de theorie achter de oefening

·      Je krijgt handige tips & tricks waar je zelf mee aan de slag kunt

·      De lessen worden laagdrempelig gegeven, waardoor ze voor iedereen toegankelijk zijn

·      Kwaliteit gaat boven kwantiteit: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, waardoor je snel moet zijn met het inschrijven voor de workshops via de Sportivity-app!

Wat neem je mee:

·      Je sportkleding

·      Sportschoenen

·      Handdoek

·      Drinken

·      Mocht je die al gebruiken: je accessoires (zoals knee sleeves, lifting straps, etc..). Dit is overigens geen verplichting. Je kunt de workshops ook prima zonder dit allemaal volgen!

Workshop Powerlifting wordt gegeven in Hulst. Bekijk het rooster voor de dagen en tijden. Wil je ook eens meedoen aan een workshop? Kom gerust langs voor een proefles!

Cookie instellingen