Veranderingen in de clubs

In Hulst, Terneuzen en Oostburg zullen er een aantal wijzigingen in ruimtes plaatsvinden. Dit heeft te maken met de huidige 1,5 meter maatschappij. Het aantal mensen per sportruimte zal beperkt blijven, maar door deze wijzigingen kunnen we ons uitgebreid sportaanbod behouden en de veiligheid blijven waarborgen. Ook zullen wij blijven werken met het bestaande reserveringssysteem via Sportivity. De wijzigingen per locatie: 

Hulst
Afgelopen maanden heeft de Playground ruimte plaatsgemaakt voor fitnesstoestellen. We gaan dit zo houden zodat deze ruimte een verlengstuk blijft van de huidige fitnessruimte. Dit hebben we nodig om in de grote fitnesszaal voldoende ruimte tussen de toestellen te behouden.

De Playground materialen en lessen worden verplaatst naar de spinningzaal. Het rek dat in de Playground aan de muur was bevestigd gaat mee naar de Spinningzaal. In deze ruimte wordt het komende seizoen Boksfit, Playground en Spinning gegeven. De tent waar nu Playground plaatsvindt verdwijnt per 1 september. 


Terneuzen
De huidige spinningruimte heeft een te lage capaciteit voor onze spinningdeelnemers. Waar we eerst met 22 fietsen in de ruimte konden zouden dat er nu 10 worden, dat is te weinig. We gaan daarom de komende weken de volgende stappen ondernemen: 

- Op woensdag 19 augustus zal het krachthonk worden verplaatst naar de huidige Playground ruimte. Op deze dag kan er niet getraind worden tussen 7:00-17:00u (in het krachthonk).
- De Playground ruimte verdwijnt om ruimte te maken voor het krachthonk.
- Het huidige krachthonk wordt terug spinningzaal zodat we daar met 21 deelnemers kunnen fietsen. De ramen worden verduisterd om minder warmte en licht in de ruimte toe te laten. 
- De huidige spinningruimte wordt omgebouwd tot personal training ruimte. 

Oostburg
In Oostburg werden de afgelopen maanden spinninglessen en pilateslessen buiten gegeven. Echter kunnen wij nu te weinig spinningfietsen plaatsen in de sportruimte. Daarom gaan we in sportcomplex De Eenhoorn ruimtes huren. In de sporthal gaan wij spinninglessen geven. Vanaf oktober voegen we daar Body Pump aan toe. We zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de sporthal, dus zal het rooster worden gevormd als we daar inzicht in hebben. Tot oktober vinden de spinninglessen zoals nu buiten (onder het luifel) plaats. De pilates gaat naar de bovenzaal in De Eenhoorn, deze is dagelijks beschikbaar. Op zaterdag blijven we Hatha Yoga bij Hotel De Blanke Top om 9:30u geven.
Cookie instellingen